Рушники для обличчя

Добір за параметрами
Всього 185
Ціна
Від
до

Призначення

Особливості

Подарункова упаковка

Тематика декору, малюнку

Бавовна

Колекція

Забарвлення

Бамбук


Візерунок

Торгова марка

Розмір рушника

Країна бренду

Тип приміщення

Текстиль

Склад тканини

Плотность, гр/м2




Фільтри
Показати ще 60 товарів

Хороші рушники використовується не тільки за своїм прямим призначенням, він ще й служить прикрасою ванної кімнати. М'який ворс і приємна на дотик поверхню роблять процес витирання комфортним і максимально приємним. Інтернет-магазин «Я в шоці» дає своїм клієнтам можливість купити рушники для рук та обличчя. Ціни на нашому сайті досить низькі, що робить продукцію доступною кожному бажаючому. Перегляньте наш каталог і переконайтеся в цьому самостійно.

Якісні рушники у вашій ванній кімнаті.

лицевые полотенца Як правило, для виготовлення рушників для обличчя виробники беруть махрову тканину. Вона складається з щільної основи і вільно розміщених витягнутих петель. Довжина махрового ворсу може бути різною, від 3 до 10 мм. Найчастіше для виробництва тканини застосовуються натуральні матеріали, такі як бавовна або бамбук. Волокна рослинного походження не викликають алергії, а також прекрасно витримують багаторазове прання і служать тривалий час. Завдяки своєрідному будовою махрові рушники для обличчя легко поглинають чималу кількість вологи за короткий термін. Завдяки таким характеристикам тканину вважається ідеальною для виробництва домашнього текстилю. Головна відмінна риса махорки - це її щільність. У нашому магазині ви можете придбати моделі з щільністю від 450 г / кв. м. і вище.

Крім махрових у нас присутні і велюрові моделі. Цей матеріал вкрай ніжний і приємний на дотик, тому вважається ідеальним для виробів, призначених для чутливої шкіри обличчя. Крім привабливого вигляду і приємною текстури такий виріб відрізняється простотою в догляді. Його можна прати в звичайній машині при температурі 30 градусів, більш того, така тканина не мнеться, завдяки чому її не потрібно гладити.

Розміри і кольору домашнього текстилю.

Класичний розмір особового рушники - 50 на 100 см. Воно ідеально підходить для повсякденного життя або для використання під час поїздок. Воно досить компактне, але в той же час його цілком достатньо, щоб без проблем витерти обличчя і руки. Для кожного члена сім'ї слід купити окремий рушник. Вкрай не вірно, якщо все в будинку витираються одним і тим же текстилем. Ідеальне рішення, щоб члени сім'ї не плутали рушники - це розділити їх за кольором. Наприклад, у тата - сині, у мами - червоні, а дитячі рушники для обличчя - зелені і жовті. Широкий асортимент магазину «Я в шоці» дозволяє вибрати будь-який колір товару за вашим бажанням.

полотенца для лица У нас ви можете підібрати вироби самих різних кольорів і відтінків. Це стосується і дизайну. Нанесення узору на текстиль можливо двома способами: перший це різнокольорові вставки сріблястого кольору, а другий - тиснення візерунка. У будь-якому випадку готовий виріб буде виглядати чудово.

Повертаючись до питання з розмірами, необхідно відзначити, що в нашому каталозі присутні рушники для обличчя кількох видів;

  • класичні 50 * 100;
  • вузькі 30 * 90;
  • стандартні 50 * 90.

Купити продукцію високої якості в будь-який час дня і ночі, не залишаючи при цьому будинку або перебуваючи на роботі, можна на сайті магазину «Я в шоці». Ми здійснюємо доставку будь-яким зручним для вас способом. Крім того у нас можна придбати рушники дешево від різних брендів. Зокрема, ми пропонуємо відмінні турецькі моделі, які задовольнять всі ваші побажання. Звертайтеся в онлайн-чат, телефонуйте нашим консультантам, замовляйте товари через корзину - «Я в шоці» завжди раді кожному новому клієнтові.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії