Батарейки

Добір за параметрами
Всього 43
Ціна
Від
до

Тип елементів живлення

Гарантія

Бренд

Ємність аккумулятору

Кількість в упаковці

Тип акумулятора


Кількість батарей в упаковці




Вихідна напруга

Діапазон робочих температур

Гарантія, міс

Кількість в упаковці, шт

Зарядний пристрій

Країна виробник

Країна реєстрації бренду

Країна-виробник товару

Тип елемента живлення

Вигляд пристрою

Наявність екрану

Місткість елемента живлення

Вихідна напруга живлення

Black Friday

Present Black Friday

Напруга, В

Гарантійний термін (міс)

Робоча температура

Напруга


Тип батарейок

Аккумуляторные

Напруга (В)



Фільтри

пальчиковые батарейки фото Батарейка - це елемент живлення, який у наш час сміливо вважається невід'ємним елементом сучасного життя, особливо з огляду на те, скільки побутової техніки, гаджетів, іграшок та інших пристроїв працює в кожному будинку саме на цих компактних елементах.

Якщо говорити про види таких пристроїв, можна виділити не лише сольові, лужні. Існують більш сучасні різновиди: літієві, іонно-літієві, повітряно-цинкові, ртутно-цинкові, срібно-цинкові та інші. Пластмасовий обідок відрізняє сольові батареї від лужних. Деякі мають захист від протікання електроліту, на відміну від старих моделей, які страждали від цього недоліку.

Лужні або алкалінові батареї складні від сольових, вони повністю загерметизовані.

Термін зберігання літієвих батарей - ще триваліший, і їх потужність досить велика, проте висока ціна приваблює далеко не всіх.

Відрізнити однакові вид батареї можна за допомогою їх маркування. Варто звертати увагу на колір пристроїв. Якщо купуєте кілька комплектів, змінюєте їх іноді, краще брати різних відтінків.

У нашому каталозі можна знайти такі варіанти:

  • блакитний
  • чорний
  • різнокольорові
  • сріблястий
  • фіолетовий

Розміри

виды батареек фото

Найпопулярніший розмір - пальчикові батарейки . Купити пальчикові батареї потрібно для зарядки пультів від телевізорів, DVD, багатьох іграшок, машинок, годинників тощо. Крім пальчикових, бувають також мізинчикові, круглі – різних розмірів, плоскі з напругою 4,5 В, різновиди за принципом «Крона», з напругою на виході 9 В.

Купуючи батарейки для годинника, остерігайтеся підробок. Не варто купувати дешеві китайського виробництва - фірмові вироби дорожчі, проте служитимуть набагато довше. Не залишайте акумулятори на сонячному світлі та не використовуйте при мінусових температурах тривалий час. Зберігання пристроїв у холоді не знижує їх заряд, проте перед використанням необхідно прогріти при кімнатній температурі хоча б добу. Деякі можуть відновлювати заряд через деякий час бездіяльності. Саме тому елемент живлення, що використовується періодично, служити довше, ніж той, що постійно працює. Сольові різновиди не рекомендується навантажувати більше двох годин – краще використовувати два комплекти.

Використані заряди слід утилізувати. Пам'ятайте, якщо не використовуєте техніку досить тривалий час, батарейки з неї потрібно діставати. Також не можна носити подібні вироби у відкритому вигляді в рюкзаку або кишені, тому що при контакті з ключами, монетами може статися замикання, яке спричинить їх протікання або непридатність.

Змішування старих і нових батарей, а також різних типів може знизити якість роботи техніки або призвести до протікання.

Особливий варіант батарей - акумуляторні, їх можна перезаряджати безліч разів. Акумуляторні батареї – це автономне джерело струму, яке працює самостійно, не використовуючи генератор. Вони бувають свинцевими, залізно-нікелевими, нікелево-кадмієвими – залежно від матеріалу, з якого виготовлені електроди. На акумуляторні батареї вартість вища, ніж на звичайні, їх купують разом із зарядним пристроєм, проте тривалість їхньої дії значно довша, ніж звичайних.

Куди вирушить за покупками.

Інтернет-магазин « Я в шоці » пропонує купити батарейки та акумулятори. У нас можна придбати джерела харчування, різні за розмірами та характеристиками, від визнаних світових лідерів. Ціни на батареї в інтернет-магазині «Я в шоці» приємно здивують навіть дуже економних клієнтів. Для оптових покупців ми пропонуємо вигідні умови співробітництва та суттєві знижки.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії