Перший досвід введення прикорму залишає в пам'яті незабутні враження, які можна порівняти з першими кроками малюка.

В інтернет-магазині Yavshoke є широкий вибір пристосувань для прийому їжі для дитини.

Ви можете у нас купити посуд для дітей:

  • чашки;
  • тарілки;
  • ложки;
  • термоси;
  • пляшки;
  • поїлки;
  • красиві набори.

Всі товари мають яскравий і цікавий дизайн, зроблені з перевірених безпечних матеріалів, мають високу міцність і стійкість.

Як вибрати дитячий посуд

Купити дитячий посуд для їжі необхідно з серйозним підходом, тому що від цього залежить безпека, здоров'я та апетит дитини.

При виборі важливо враховувати:

  1. безпеку приладів;
  2. якість матеріалів;
  3. дизайн;
  4. комплектацію.

Дуже важливо, щоб столові прибори виготовлялися з якісних матеріалів, були міцними та стійкими до стерилізації, посудомийної машини та мікрохвильової печі. Крім того, варто придбати яскраві комплекти для їжі з веселими персонажами, вони допоможуть привернути увагу малюка та покращити процес. Важливо відзначити, що фарба, використана на посуді, повинна бути безпечною, не містити шкідливих речовин, а також стійкою і змиватися з часом.

Наприклад, при виборі ложок для годування варто віддати перевагу невеликим і легким з ручкою, що не ковзає. Відмінним варіантом будуть силіконові.

Чашки повинні бути зручними, щоб комфортно пити, а ложки та виделки – гнучкими та м'якими, щоб не пошкодити ніжні ясна дитини та не викликати алергічних реакцій.

У магазині Yavshoke можна придбати прилади, що мають свої особливості:

  • Для виготовлення виробів часто використовують безпечні матеріали: харчовий пластик, бамбук, нержавіюча сталь, кераміка, фарфор.
  • Виделки мають закруглені та тупі зуби, щоб запобігти можливим травмам.
  • Усі моделі міцні, легко миються.

Перед покупкою рекомендуємо звернути увагу на те, що маленьким дітям підходять тарілки із закругленими краями та прогумованим дном, а також із присосками. Для старших зручні варіанти з роздільними відсіками. Якщо ви віддаєте перевагу скляному кухонному посуду, вибирайте продукт з термостійкого матеріалу, що не б'ється.

Різновиди матеріалів для дитячого посуду

У нашому асортименті представлені варіанти різних матеріалів – купувати варто на свій розсуд. Їх ціна та характеристики залежать від комплектації та виробника.

Можна придбати такий посуд:

  1. Пластмасовий: легкий, міцний, простий у догляді. Можна мити в посудомийній машині та гріти в мікрохвильовій печі.
  2. Силіконовий: безпечний, не б'ється, миється легко. Можна розігрівати їжу в мікрохвильовій печі.
  3. Бамбуковий: зроблений з натурального матеріалу, міцний, легкий. Не рекомендується використовувати в мікрохвильовій печі та посудомийній машині.
  4. Керамічний дитячий посуд: міцний, довго зберігає тепло. Підходить для мікрохвильової печі.
  5. Порцеляновий: безпечний, але дуже тендітний, легко б'ється. Посуд сильно і швидко нагрівається, а тому не рекомендується для немовлят. Ним можна скористатися дітям старшого віку.
  6. Металевий: довговічний, швидко нагрівається, міцний. Зручно для поїздок із малюком.
  7. Скляний: легко миється, але чутливий до різкого перепаду температур.

Купити дитячий столовий посуд можна також з нержавіючої сталі та дерева. Ми займаємося продажем якісних приборів у Києві від найкращих виробників. Ціна продукції вас приємно здивує. У зручному інтернет-каталозі ви можете переглянути повний список товарів та прайс, а також з легкістю зробити замовлення всього необхідного з доставкою по Україні.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії