Окуляри для водіїв

Добір за параметрами
Всього 8
Ціна
Від
до

Матеріал

Підлога

Чохол для зберігання та транспортування

Поляризація

Забарвлення

Градієнти


Матеріал оправи


Тип лінз за матеріалом


Оптичне покриття

Тип оправи

Наявність

Ширина лінзи


Тип вентиляції



Фільтри

очки антифары фото Окуляри для водіїв мають велике значення. Адже під час швидкого переміщення необхідно швидко та правильно сприймати інформацію про навколишній простір. До нас в Інтернет-магазин «Я в шоці» часто звертаються водії, які хочуть купити спеціальні аксесуари для водіння - так звані антивідблискові варіанти. Які допомагають полегшити навантаження на очі при обмеженій видимості через погодні умови, легше адаптуватися до світла фар зустрічного автомобіля. Різні моделі мають універсальні характеристики, щоб у рази полегшувати водіння.

У нашому віртуальному каталозі представлені вироби, які покращують зір під час обмеженої видимості. Але вони ніяк не можуть бути універсальними та нейтралізувати всі фактори, які створюють дискомфорт для зору водія. Під час нічного водіння в спеціальних окулярах слід пам'ятати: вони, будь-яким чином обмежують світловий потік - є зайвими. Навпаки вночі оці потрібно якнайбільше інформації. А різноманітні фільтри на лінзах чи затемнення створюють для очей зайве навантаження. Також оправа не повинна робити жодних обмежень у полі зору водія.

Умовно можна виділити певні групи, які мають свої якості та функціональні характеристики корекції світлового потоку. І за різних умов їх можна використовувати під час водіння.

Окуляри сонцезахисні з фотохромними лінзами

Цей тип лінз має здатність змінювати своє забарвлення в залежності від кількості світла. Чим його більше потрапляє на поверхню лінз – тим темнішими вони стають. І, відповідно, краще захищають очі від надмірного випромінювання. Але багато моделей реагують на ультрафіолетове випромінювання, яке, завдяки вітровому склу, блокується, не потрапляє в салон авто. Тому аксесуар має менше здатності до трансформації та зміни кольору. Однак, є моделі, які здатні змінювати колір не тільки під впливом ультрафіолету, але і від світла видимого спектру. І ці моделі працюють як у приміщеннях, так і у салоні авто.

Окуляри антифари з поляризацією коричневого чи сірого кольору

Ці моделі здатні нейтралізувати відблиски або спалахи світла вберегти водія від засліплення завдяки поляризації. А сірий та коричневий колір лінз дозволяють бачити чітко та контрастно зображення. При цьому не змінюючи сприйняття кольору та передаючи інформацію у реальному вигляді. Їхній власник не сплутає кольори світлофора, а на очі буде менше навантаження.

автомобильные очки фото

Окуляри антивідблиску для водіїв з жовтими лінзами

Лінзи в окулярах мають 10-15% тонування жовтого кольору. Завдяки чому допомагають краще, контрастніше сприймати зображення довкілля. Стануть у допомозі при поганій видимості: дощі, тумані, снігу. Такі моделі є ефективними для водіння під час туману або умов розсіяного світла. Тому що жовтий чи оранжевий фільтр блокує блакитне випромінювання. І цим він піднімає контрастність зображення, яке бачить водій. Це полегшує очам роботу і менше втомлюються. Також вони здатні вберегти від спалахів світла або відблисків від блискучих поверхонь. Але треба періодично знімати – носити можна до трьох годин без шкоди для зору. А для нічного водіння вони не рекомендовані.

У нашому каталозі можете вибрати моделі будь-якої форми: круглі, квадратні, овальні, прямокутні, з широкою оправою або без неї. До того ж представлені моделі з діоптріями, що дуже важливо для людей із порушенням зору.

Де зробити замовлення

Купити окуляри водія можна в Інтернет-магазині « Я в шоку ». Тут є широкий вибір різноманітних моделей. Кваліфіковані фахівці зможуть розповісти про кожну з них та підкажуть як їх правильно носити, доглядати, зберігати тощо. Разом із ними ви зможете підібрати оптимальний варіант.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії