Марміт (фр. marmite — каструля, котелок) &mdash ; у ресторанній справі та громадському харчуванні: ємність прямокутної, овальної, круглої форми низького або середнього профілю з кришкою, виготовлена з алюмінію/нержавіючої сталі, призначена для зберігання продуктів, напівфабрикатів та готової їжі, та з нержавіючої сталі або срібла — для приготування та/або збереження їжі (у тому числі глибокого профілю) у підігрітому вигляді.
Властивості | Характеристики |
Довжина | 300 |
Кількість ємностей | 1 |
Ширина | 230 |
Форма | Овал |
Об'єм | 1.6 |
Матеріал виготовлення підставки | Метал |
Ean | 4820177140363 |
Матеріал підошви праски | Білий |
Матеріал | Кераміка |
Колір | Білий |
Матеріал кришки | Скло |
Джерело живлення | Сухе паливо |
Тип установки | Настільний |
Тип кришки | Накладная |
Вид обладнання | Марміт |
Форм-Фактор | Переносний |
Принцип роботи ТЕНів | Сухий підігрів |