Підстилки та гамаки

Добір за параметрами
Всього 154
Ціна
Від
до

Розміри товару, см



Висота, см

Упаковка

Бренд

Кількість шарів

Висота у складеному вигляді

Чохол для зберігання та транспортування


Вікова група

Максимальна вага, кг

Забарвлення

Розмір із шнурками, см

Ширина у складеному вигляді

Довжина, м

Ширина сидіння

Глибина сидіння

Захисна антимоскітна сітка

Тип гамака

Комплектація навісом

Оббивний матеріал

Розміри упаковки

Кількість місць матраца

Країна-виробник товару


Частотний діапазон

Бездротові можливості

Матрац

Щільність матеріалу

Декоративна подушка

Ширина в упаковці (см)

Максимальна висота, см

додаткова інформація

Час автономної роботи, год

Тип матраца

Форма матраца

Статус товару БН_НАЛ

R-Value

Допустима різниця у вазі



Країна-виробник товару

Максимальне навантаження



Фільтри
Показати ще 60 товарів

подстилка туристическая фото Гамак для відпочинку, мабуть, один із простих і стародавніх, але так само не втрачають свою популярність винаходів. Його можна використовувати в диких умовах та на приватних подвір'ях. Головне, грамотно вибрати гамак виходячи з його особливостей та застосування.

Застосування.

У сімействі пристроїв для сну та відпочинку туристичний гамак відноситься до ряду найбільш бюджетних та ергономічних товарів. Умовно з товарного ряду можна виділити три основні категорії продукції:

  • для приватного застосування – використовуються для сну та відпочинку на дачі, на ділянці заміського будинку або навіть у квартирі як окреме спальне місце
  • гамак для туризму та подорожей – практичні та компактні вироби, легкі та міцні, які можна упаковувати та переносити у рюкзаку або перевозити у багажнику автомобіля
  • для бізнес-послуг – оригінальна продукція, що здається в оренду або використовується для обладнання місць відпочинку (пляж, територія готелів тощо)

Особливості конструкції.

Гамаки класифікуються за призначенням, розмірами та конструкціями, можуть бути цілісними або розбірними. Слід виділити 4 основні види:

  • каркасні
  • підвісні
  • туристичні
  • садові

Виробники випускають гамаки різної конфігурації: у вигляді гойдалок, крісел або класичний варіант із натягнутим полотном. Моделі можуть бути односпальними або двоспальними, відрізнятися забарвленням та матеріалом тканини. Такий асортимент дозволяє вибрати гамак, який гармонійно впишеться в дизайн та навколишнє оточення.

Виробники випускають гамаки різної конфігурації: у вигляді гойдалок, крісел або класичний варіант із натягнутим полотном. Моделі можуть бути односпальними або двоспальними, відрізнятися забарвленням та матеріалом тканини. Такий асортимент дозволяє вибрати гамак, який гармонійно впишеться в дизайн та навколишнє оточення.

Підстилки для кемпінгу

Туристичні підстилки – одна з головних споряджень кожного любителя активного відпочинку. Вони є фундаментом, від якого безпосередньо залежить здоров'я людини та комфортні умови під час ночівлі.

Ні намет, ні спальний мішок не врятують від холоду та нерівностей ґрунту. Туристична підстилка відіграє роль прокладки між землею і туристом, що спитає на ній, і зберігає теплоізоляцію. Товщина та матеріал виготовлення килимка пляжного підбираються залежно від погодних умов та тривалості походу. Для зручності транспортування підстилки скручуються або складаються. Їх можна перевозити у багажнику автомобіля або закріпити на рюкзаку.

Як вибрати підстилку для кемпінгу.

гамаки туристические фото

При виборі підстилки для кемпінгу чи походу слід враховувати багато факторів. Якщо планується короткострокова подорож у теплу пору року, можна зупинитися на більш тонкому варіанті, це, наприклад, класична піна пішкова або килимок-гармошка. Якщо передбачається зимовий похід, виріб потрібно підібрати потрібний. Найкраще підходить килимок, що самонадувається, або класичний каремат. Якщо температура опускається до -50, можна спорудити їх бутерброд, що значно підвищить якість відпочинку. На більшості килимків вказані граничні температури, тому потрібний варіант підібрати просто.

Але запам'ятайте: чим температура нижча, тим більша вага килимка. Але в будь-якому випадку добрий товстий каремат буде незайвим. Приділіть особливу увагу якості матеріалу виготовлення, якщо виріб пахне гумою, ні про який здоровий і комфортний сон не може бути й мови. На першому місці при виборі туристичного спорядження має стояти тепло та комфорт.

Де купити підстилки та гамаки?

В Інтернет-магазині «Я в шоці» знайдете широке розмаїття вибору, яке дозволить вибрати рішення, яке найбільше підходить. Крім того, вас порадують доступні ціни на всі товари.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії