Турка-товстостінний металевий ківш із довгою ручкою. Традиційна турка (джезва-інша назва) виготовлялася із кованої міді. Кава, зварена в турці, відрізняється досить насиченим смаком і густою консистенцією з невеликою кількістю часток кави (гущі). У напої залишаються майже всі речовини, що містяться в обсмаженому кавовому зерні. Приготування кави в турці - один з найдавніших методів заварювання кави, тому рецептів кави по-східному дуже багато: вони можуть відрізнятися і використанням додаткових інгредієнтів, найтехнологією приготування та подачею кави.
У ящику: 1 В упаковці: 1
Дизайнів: 1
Вага: 0.21
Об'єм: 0.002381
Штрихкод: 4828118500801
Матеріал:
Мідь
Зовнішнє покриття:
Нікель