Бізнес подарунки та глобуси

Добір за параметрами
Всього 206
Ціна
Від
до

Тип управління

Гарантійний термін


Колір корпусу


Поверхня

Розмір

Кількість фотографій

Підсвічування


Кількість в упаковці


Малюнок на корпусі


Колір (відтінок) меблів

Матеріал виготовлення підставки


Основа чорнила

Механізм подачі стрижня

Заміна стрижня

Регулювання кута нахилу

Категорія товару

Розміри фото

Країна виробник

Вага, г

Діаметр сфери, см




Об'єм упаковки, м3


Виробник:

Напрямок подарунку



Фільтри
Показати ще 60 товарів

глобусы в офис фото Оригінальні, стильні та функціональні бізнес-подарунки та глобуси – гарний вибір унікального презенту для ділового чоловіка чи жінки. Такий елегантний аксесуар приноситиме користь своєму власнику і водночас створюватиме йому імідж організованої людини з гарним смаком. Вирішили піднести VIP.

Канцелярію – у цьому розділі нашого інтернет магазину подарунків та сувенірів можете купити письмовий набір, пухову ручку, глобуси тощо у подарунок з доставкою по Україні.

Такі речі ніколи не виходять із моди та чудові як ексклюзивний подарунок. Інтернет-магазин «Я в шоці» спеціалізується на якісних фірмових та унікальних пір'яних та кулькових ручках.

Такий подарунок якраз підійде до дня народження, іменин, ювілею або для просування по службі.

Письмові подарункові набори, які ви можете купити у нашому магазині – це більш сучасна альтернатива перовим ручкам, але це також ексклюзивний та унікальний предмет. Письмові подарункові набори можуть стати унікальним нагадуванням про важливе свято та їхнє використання буде чистим задоволенням.

Елегантна ручка як універсальний подарунок.

При пошуку бізнес-подарунка для особливих випадків, таких як дні народження, іменини, День батька, кінець навчального року, просування по службі або важливий ювілей, варто згадати один із найкращих подарунків для цих обставин – перова або кулькова ручка. Вона забезпечить дивовижний комфорт при написанні та стане чудовим вибором для оригінального подарунка. В Інтернет-магазині «Я в шоці» можна знайти широкий вибір перових ручок відомих виробників. Серед пір'яних ручок з нашого асортименту ви знайдете елегантні моделі з позолотою, а також недорогі ручки на будь-який бюджет – асортимент нашого магазину складний так, що кожен знайде ідеальну ручку ручки для подарунка.

Міні-бар земної кулі.

Вибір подарунка для чоловіка складний, адже сильна половина людства, як правило, не схильна до сентиментів і воліє мати солідні та практичні речі.

Купити у подарунок міні-бар – це чудове рішення для начальника, друга, керівника, хлопця. У ньому можна зберігати міцні напої та фужери, які є практично в будь-якому будинку чи кабінеті ділової людини.

бизнес подарки фото

Сювенірний бар буде не тільки для любителів вишуканих алкогольних напоїв, а й для охочих прикрасити приміщення оригінальною та практичною річчю. Завдяки великому асортименту кольорів та стилістичним оформленням міні-барів можна вибрати виріб під будь-який інтер'єр. Наприклад, вишукані глобус-бари із зображеннями середньовічних карт із морями та континентами додадуть будинку аристократичній нотці. На внутрішній стороні глобус-барів, як правило, зображені зодіакальні сузір'я. Також є моделі, на яких зображена сучасна карта світу. Для приміщень у стилі hi-tech доцільно використовувати міні-бари в більш сучасному виконанні. Принаймні такий подарунок сподобається справжнім естететам.

Це також може бути міні-бар та глобус-бар зі столиком або без нього. У першому випадку виріб більш функціональний і відмінно підходить для міні-фуршетів, у другому - компактний. У будь-якому випадку це дуже зручний предмет, адже алкоголь, келихи та все необхідне аксесуари зберігаються поряд і все буде під рукою у разі приходу гостей.

Глобус-бари також відрізняються діаметром сфери, яку потрібно враховувати в залежності від того, який вид алкоголю подобається людині, діаметр глобуса для любителів шампанського, і вин має бути більшим, ніж у випадку з коньяком, віскі та лікерами.

Міні-бар, придбаний у розділі «Загальне» нашого магазину «Я в шоці» стане чудовим доповненням до прикраси вітальні, кабінету, більярдної кімнати, домашньої бібліотеки чи офісу, що ненав'язливо підкреслює статус та смак господаря.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії