Bohmann

Bohmann
Добір за параметрами
Всього 733
Категорії




















































Бренди

Ціна
Від
до

Тип управління


Матеріал тари

Тип кавоварки

Матеріал колби

Кількість тертьових/ріжучих поверхонь



Об'єм скороварки, л



Полірування матеріалу

Діаметр скороварки, см


Сотейник/Ківш


Тип вилки

Тип ножа

Об'єм чаші

Кількість швидкостей

Вага

Джерело живлення

Петелька для підвішування

Тип кавомолки

тип приводу

Тип аксесуару

Підходить для миття в посудомийній машині



Матеріал віночка

Кришка з отвором для виходу пари


Вилка столова


Кількість осіб


Кількість предметів






Тип тарілки

Матеріал корпусу термоса


Наявність кришки

Прес-фільтр


Кількість чашок


Товщина дна

Кількість ручок


Товщина стінки

Щипці для цукру

Лопатка для торта

Ложка столова


Ніж столовий


Виделка десертна

Ложка чайна


Половник

Тип утримувача

Матеріал чаші

Конструкція форми

Загальний обсяг форми

Ніжки/Підставка

Тип ручки

Розміщення рулону

Спосіб встановлення

Тип установки

Свисток

Матеріал чайника

Матеріал основної частини


Довжина ножа

Ситечко

Матеріал маслянки

Отвір для виходу пари в кришках

Тип підставки

Зливний носик


Мірна шкала

Підставка під гаряче


Овочевий ніж


Ніж кухарський

Ніж для зняття шкірки

Вид обладнання

склад

Використання мікрохвильовки


Максимальна температура

Форм-Фактор

Знімна ручка


Антипригарне покриття форми


Подарункова упаковка

Наявність контейнера (піддону)


Ніж для м'яса

Японський кухарський ніж

Ніж універсальний


Чохол для зберігання та транспортування

Щипці

Підходить для індукційних плит


Заточення леза

Кількість рівнів сушіння



Тип сушіння

Індикатор нагрівання

Зберігання у холодильнику


Кількість вміщуваних чашок




Підходить для посуду з антипригарним покриттям


Зберігання у морозильній камері


Сфера використання

Об'єм ємності для меленої кави

Основне призначення

Ємність для меленої кави

Підходить для посуду з тефлоновим покриттям

Час збереження холоду



Діаметр під кришку

Розташування

Фасон рукава

Мінімальна робоча температура

Підставка

Наявність піддону

Матеріал піддону

Принцип роботи ТЕНів

Фрітюрниця

Ножиці кухонні

Ніж для хліба

Використання в духовці



Матеріал виготовлення підставки


Вбудований свисток

Ніж для нарізки

Мусат

Ложка для спагетті

Картоплям'ялка

Настільна підставка


Шумівка

Лопатка кухонная


Кухарська ложка

Максимальна робоча температура

Нековзна основа

Підставка для набору

Перечниця


Сільничка

Ніж

Вилочка

Штопор

Використання кришки замість сковороди

Кухонна сокира

Вилка сервірувальна для салату


Ложка для соусу

Ложка для вершків

Вилка сервірувальна для м'яса

Ложка для цукру

Ложка сервірувальна для салату


Багатошарове дно

Потовщене дно

Вінчик

Кухарська вилка

Ємність для оцту

Ємність для олії

Підставка для освіжувача

Ніж для чищення овочів

Прес для часнику

Горіхокол

Філейний ніж

Місткість рулонів

Відкривачка для пляшок

Колір ручки



Фільтри