Bohmann

Добір за параметрами
2 Від 752 з фільтрами
Категорії




















































Бренди

Ціна
Від
до

Тип управління


Гарантійний термін



Матеріал підошви праски






Колір корпусу






Матеріал тари

Тип кавоварки

Матеріал колби

Тип



































Матеріал























Колір









































Тип термосу


Кришка








Ручка










Об'єм













































Тип посуду


















Матеріал леза



Кількість тертьових/ріжучих поверхонь



Об'єм скороварки, л



Полірування матеріалу

Матеріал ручок








Діаметр скороварки, см


Матеріал кришки








Тип форми



Антипригарне покриття












Тип дна








Каструля







Сотейник/Ківш


Пательня




Кількість предметів у наборі













Кришки





Ручки







Тип вилки

Тип ложки


Тип ножа

Об'єм каструлі












































Ширина



















Довжина
























Матеріал корпуса





Призначення










Об'єм чаші

Кількість швидкостей

Вага

Джерело живлення

Петелька для підвішування

Кількість ємностей







Тип кавомолки

тип приводу

Висота


















Тип аксесуару

Підходить для миття в посудомийній машині



Матеріал віночка

Матеріал ручки








Матеріал рукоятки




Висота стін












Верхній діаметр посуду








Кришка з отвором для виходу пари


Форма






Вилка столова


Кількість осіб


Кількість предметів






Діаметр










Тип тарілки

Матеріал корпусу термоса


Ширина посуду






Довжина посуду








Наявність кришки

Прес-фільтр


Кількість чашок


Товщина дна

Кількість ручок


Товщина стінки

Щипці для цукру

Лопатка для торта

Ложка столова


Ніж столовий


Виделка десертна

Ложка чайна


Половник

Тип утримувача

Матеріал чаші

Довжина леза



Кількість у наборі





Конструкція форми

Загальний обсяг форми

Матеріал робочої частини



Поверхня



Ніжки/Підставка

Призначення форми



Тип ручки

Розміщення рулону

Спосіб встановлення

Тип установки

Свисток

Матеріал чайника

Загальний обсяг чайника









Матеріал основної частини


Довжина ножа

Діаметр каструлі


















Ситечко

Матеріал маслянки

Отвір для виходу пари в кришках

Тип плити












Внутрішнє покриття






Тип підставки

Зовнішнє покриття



Матеріал посуду


Зливний носик


Мірна шкала

Підставка під гаряче


Овочевий ніж


Ніж кухарський

Ніж для зняття шкірки

Механізм

Тип млина


Тип кришки



Вид обладнання

склад

Упаковка



Використання мікрохвильовки


Покриття

Застосування

Максимальна температура

Форм-Фактор

Висота каструлі без кришки







Спосіб кріплення ручок




Знімна ручка


Антипригарне покриття форми


Подарункова упаковка

Наявність контейнера (піддону)


Тип духовки

Матеріал підставки



Ніж для м'яса

Японський кухарський ніж

Ніж універсальний


Чохол для зберігання та транспортування

Щипці

Підходить для індукційних плит


Заточення леза

Кількість рівнів сушіння



Тип сушіння

Індикатор нагрівання

Зберігання у холодильнику


Кількість вміщуваних чашок




Час збереження тепла




Підходить для посуду з антипригарним покриттям


Зберігання у морозильній камері


Сфера використання

Об'єм ємності для меленої кави

Основне призначення

Ємність для меленої кави

Підходить для посуду з тефлоновим покриттям

Матеріал предметів


Час збереження холоду



Діаметр під кришку

Розташування

Фасон рукава

Мінімальна робоча температура

Підставка

Наявність піддону

Матеріал піддону

Принцип роботи ТЕНів

Фрітюрниця

Ножиці кухонні

Ніж для хліба

Використання в духовці



Матеріал виготовлення підставки


Вбудований свисток

Ніж для нарізки

Мусат

Ложка для спагетті

Картоплям'ялка

Настільна підставка


Шумівка

Лопатка кухонная


Кухарська ложка

Максимальна робоча температура

Стан


Нековзна основа

Підставка для набору

Перечниця


Сільничка

Ніж

Вилочка

Штопор

Використання кришки замість сковороди

Кухонна сокира

Вилка сервірувальна для салату


Ложка для соусу

Ложка для вершків

Вилка сервірувальна для м'яса

Ложка для цукру

Ложка сервірувальна для салату


Багатошарове дно

Потовщене дно

Вінчик

Кухарська вилка

Ємність для оцту

Ємність для олії

Підставка для освіжувача

Ніж для чищення овочів

Прес для часнику

Горіхокол

Філейний ніж

Місткість рулонів

Відкривачка для пляшок

Колір ручки

Тип спецій

Ean


















































Фільтри
Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії