Настінний годинник

Добір за параметрами
Всього 684
Ціна
Від
до

Гарантійний термін


Матеріал підошви праски


Вага

Глибина

Спосіб встановлення


Тип установки

Розміри товару, см


Виробництво

Розмір упаковки, см

Потужність, Вт

Кількість фотографій



Підсвічування

Тип підключення

Радіо

Розміри:

Матеріал:

Маятник

Колір світіння

Країна виробника

Технічний стан

Наявність

Матеріал циферблату

Формат акустики

Вага, кг)


Країна-виробник товару

Комплект поставки











Гарантійний термін, міс.

Напрямок проекції

Тип фоторамки

Тип фігур

Розпродаж

Країна виробник

Країна-виробник товару

Вага, г

Роз'єм

Напруга, В

Напрямок подарунку

Габарити, см

Декоративне оформлення

Матеріал фоторамки

Індикатор заряджання

Таймер вимкнення

Тип використовуваної лампи



Фільтри
Показати ще 60 товарів

Подивіться на стіни свого житла. Що на них? Картини? Одна фотографія? Вони взагалі порожні? На жаль, стіни в наших інтер'єрах дуже часто ігнорують. А кілька декоративних дрібниць можуть кардинально змінити вигляд не тільки білих шпалер, але і взагалі всієї кімнати. Стильні круглі і овальні годинники настінні в поєднанні з фоторамками і вузькими полками створять неперевершений дизайнерський елемент, який підкреслить і доповнить ваш інтер'єр. Великі і маленькі - ви можете купити настінні моделі зі стрілками або сучасний електронний будильник. Вони підходять як для дому, так і для робочого офісу. Сучасні будильники можна купити недорого і вони будуть мати всі необхідні додаткові опції: налаштування дати, відкладення будильника, підсвічування.

часы фото

Сучасні варіанти для стильного оформлення вашого будинку

В асортименті є різні варіанти - обрамлення може бути чорним, золотистим, сріблястим, дерев'яним або взагалі без нього. До речі, найпопулярніші настінні годинники мають дуже тихий механізм, тому вам не варто хвилюватися через цокання годинника вночі. У скандинавському мінімалізмі виконані настінні годинники зі стрілкою і без цифр. Циферблат може бути різним - відрізняються довжина стрілок, цифри, точки або риски. Навіть є двосторонній годинник "вокзал", з хорошими опуклими лінзами і вінтажними цифрами.

Маленький рада: не забудьте синхронізувати час з годинником в гаджетах. Так використовувати обидва пристрої буде набагато приємніше.

Хочете купити декоративні годинники настінні на кухню? Наш віртуальний каталог пропонує моделі, які стануть елементом декору кімнати. Краще рішення для обробки, декору і дизайну!

Якісні, надійні батарейки.

Також подбайте про батарейках для звичайних годин. Рекомендуємо взяти комплект в магазині, адже вони коштують недорого, а служать довго.

Чому варто купувати у нас

Каталог Інтернет-магазину « Я в шоці » пропонуємо своїм клієнтам широкий асортимент вибору. Якщо говорити про матеріали, можуть бути моделі виконані з:

  • алюмінію
  • натурального дерева
  • пластика
  • комбіновані моделі (поєднання декількох вище перерахованих матеріалів)

Також всі годинники відрізняються формою. Вона може бути круглої, прямокутної, фігурної. Останні варіанти виконані у вигляді старого телефону, футбольного м'яча, тільки стрілок.

Оформлення годин також може бути дуже різним. Це не тільки класичні моделі, але годинник, на циферблаті яких нанесені різні малюнки. Це можуть бути тварини, популярні персонажі.

Деякі моделі виконані у вигляді музичних платівок, монет, екранів смартфонів. Це ще не все. Особливою популярністю останнім часом користуються годинники настінні оригінальні з незвичайному циферблатом. Наприклад, можуть бути вказані не годинник, а хвилини, бути тільки стрілки, замість цифр 12 олівців різного кольору, тому подібні нестандартні рішення. Крім того, замість цифр часто використовуються малюнки, крапочки, тому подібні позначення.

На окрему увагу заслуговують пристрої з маятником

Часы настенные фото

Така різноманітність дозволить вибрати найбільш підходящу модель для вашого будинку.

Поговоримо про колірному оформленні. Пропонуємо своїм клієнтам можливість купити модель з таким кольором корпусу:

  • бежевий
  • білий
  • червоний
  • сріблястий
  • срібний
  • коричневий
  • рожевий
  • синій
  • чорний

Наступна відмінність в тому, що годинник настінний електронний можуть показувати не тільки час, але температуру, вологість, календар, мати вбудований будильник. Все залежить від моделі, налаштувань.

Де купити якісні вироби

Найкраще за покупкою прийти в Інтернет-магазин « Я в шоці ». У нас ви знайдете широкий асортимент вибору, доступні ціни, висока якість виробів. Якщо знадобиться допомога наші фахівці неодмінно вам допоможуть.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії