Con Brio

Добір за параметрами
390 Від 902 з фільтрами
Категорії















































Бренди

Ціна
Від
до

Тип управління

Гарантійний термін

Матеріал підошви праски




Колір корпусу











Тип кавоварки



Матеріал колби



Матеріал леза

Кількість тертьових/ріжучих поверхонь


Антипригарне покриття





Сотейник/Ківш

Пательня

Кількість предметів у наборі









Тип ножа

Об'єм каструлі











Матеріал корпуса




Джерело живлення


Петелька для підвішування

Кількість ємностей

Висота























Підходить для миття в посудомийній машині


Матеріал віночка


Висота стін


























Кришка з отвором для виходу пари


Вилка столова


Кількість осіб


Кількість предметів



Матеріал корпусу термоса



Ширина посуду


Довжина посуду



Прес-фільтр


Кількість чашок


Товщина дна


Кількість ручок

Ложка столова


Ніж столовий


Ложка чайна


Кількість осередків

Конструкція форми


Матеріал робочої частини



Поверхня




Призначення форми

















Тип ручки


Тип установки

Свисток

Матеріал чайника

Загальний обсяг чайника





Матеріал основної частини


Діаметр каструлі





Ситечко


Отвір для виходу пари в кришках

Внутрішнє покриття


Тип підставки


Зовнішнє покриття

Зливний носик

Мірна шкала

Овочевий ніж

Ніж кухарський

Ніж для зняття шкірки

Механізм


Тип млина

Тип кришки


Вид обладнання

Використання мікрохвильовки


Кількість лез

Максимальна температура

Висота каструлі без кришки


Спосіб кріплення ручок



Знімна ручка

Антипригарне покриття форми


Подарункова упаковка

Наявність контейнера (піддону)

Блюдце

Матеріал підставки


Ніж для м'яса

Японський кухарський ніж

Ніж універсальний

Чохол для зберігання та транспортування


Підходить для індукційних плит


Заточення леза

Кількість рівнів сушіння


Тип сушіння

Об'єм

Ширина робочої поверхні

Довжина робочої поверхні

Індикатор нагрівання

Декоративне оформлення

Зберігання у холодильнику

Кількість вміщуваних чашок





Місткість

Серія






Зберігання у морозильній камері

Помповий механізм


Основне призначення



Підходить для посуду з тефлоновим покриттям

Діаметр під кришку

Розташування

Підставка

Наявність піддону

Матеріал піддону


Принцип роботи ТЕНів

Ножиці кухонні

Використання в духовці

Призначення грат

Матеріал виготовлення підставки

Режим роботи

Товщина матеріалу



Нековзна основа


Принти, візерунки

Кількість відділень для їжі

Багатошарове дно


Ніж для зрізання м'яса з кістки

Мінімальна температура

Ніж для піци

Очищувач

Бортик по периметру робочої поверхні

Тарілка глибока

Тарілка дрібна

Кружка

Жолобок по периметру робочої поверхні

Кількість головок

Кількість обслуговуючого персоналу

Веделка



Фільтри
Показати ще 60 товарів
Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії