Con Brio

Добір за параметрами
4 Від 902 з фільтрами
Категорії















































Бренди

Ціна
Від
до

Тип управління

Гарантійний термін

Матеріал підошви праски




Колір корпусу











Тип кавоварки



Матеріал колби



Тип





































Матеріал

























Колір






















































Тип термосу



Кришка








Ручка









Об'єм














































































Матеріал зовнішньої стінки


Тип посуду













Матеріал леза

Кількість тертьових/ріжучих поверхонь


Матеріал ручок




Матеріал кришки


Тип форми




Антипригарне покриття





Тип дна







Каструля



Сотейник/Ківш

Пательня

Кількість предметів у наборі









Кришки



Ручки

Тип вилки


Тип ложки





Тип ножа

Об'єм каструлі











Ширина




















































Довжина
































































Матеріал корпуса




Призначення






Джерело живлення


Петелька для підвішування

Кількість ємностей

Висота























Підходить для миття в посудомийній машині


Матеріал віночка


Матеріал ручки








Матеріал рукоятки




Висота стін


























Верхній діаметр посуду

















Кришка з отвором для виходу пари


Форма





Вилка столова


Кількість осіб


Кількість предметів



Діаметр







































Матеріал корпусу термоса



Ширина посуду


Довжина посуду



Прес-фільтр


Кількість чашок


Товщина дна


Кількість ручок

Ложка столова


Ніж столовий


Ложка чайна


Тип ємності


Довжина леза
















Кількість осередків

Кількість у наборі











Конструкція форми


Матеріал робочої частини



Поверхня




Призначення форми

















Тип ручки


Тип установки

Свисток

Матеріал чайника

Загальний обсяг чайника





Матеріал основної частини


Довжина ножа



Діаметр каструлі





Ситечко


Отвір для виходу пари в кришках

Тип плити





Внутрішнє покриття


Тип підставки


Зовнішнє покриття

Матеріал посуду


Зливний носик

Мірна шкала

Овочевий ніж

Ніж кухарський

Ніж для зняття шкірки

Механізм


Тип млина

Тип кришки


Вид обладнання

Упаковка

Використання мікрохвильовки


Застосування

Товщина





Кількість лез

Максимальна температура

Висота каструлі без кришки


Спосіб кріплення ручок



Знімна ручка

Тип склянки


Антипригарне покриття форми


Подарункова упаковка

Наявність контейнера (піддону)

Блюдце

Тип духовки

Матеріал підставки


Ніж для м'яса

Японський кухарський ніж

Ніж універсальний

Чохол для зберігання та транспортування


Підходить для індукційних плит


Заточення леза

Кількість рівнів сушіння


Тип сушіння

Об'єм

Ширина робочої поверхні

Довжина робочої поверхні

Індикатор нагрівання

Декоративне оформлення

Зберігання у холодильнику

Кількість вміщуваних чашок





Час збереження тепла






Місткість

Серія






Зберігання у морозильній камері

Помповий механізм


Сфера використання


Основне призначення



Підходить для посуду з тефлоновим покриттям

Час збереження холоду









Діаметр під кришку

Розташування

Підставка

Наявність піддону

Матеріал піддону


Принцип роботи ТЕНів

Ножиці кухонні

Використання в духовці

Призначення грат

Матеріал виготовлення підставки

Стан






Режим роботи

Товщина матеріалу



Нековзна основа


Принти, візерунки

Кількість відділень для їжі

Багатошарове дно


Ніж для зрізання м'яса з кістки

Мінімальна температура

Ніж для піци

Очищувач

Бортик по периметру робочої поверхні

Тарілка глибока

Тарілка дрібна

Кружка

Жолобок по периметру робочої поверхні

Кількість головок

Кількість обслуговуючого персоналу

Веделка

Ean


























































Фільтри
Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії