Гарячу пору року не можна уявити без відпочинку в компанії друзів. Подача напоїв має бути не менш вишуканою, ніж презентація інших страв. В Інтернет-магазині "Я в шоці" представлений великий вибір диспенсерів для напоїв.
На сучасній кухні такий виріб – один із предметів першої потреби. Вони використовуються під час сніданків та на банкетах. Ці досить прості у використанні пристрої спрощують процес роздачі напоїв. Залежно від призначення вони можуть відрізнятися за низкою характеристик: розмір, матеріал корпусу, принцип роботи, розмір та багато іншого.
Ємності для напоїв
Диспенсери для рідин виконують відразу кілька функцій:
- підтримують стабільну температуру напою: охолоджують, якщо диспенсер призначений для прохолодних напоїв, і зберігають тепло, якщо для кави, чаю або глінтвейну;
- дозволяють гостям самостійно наливати напої, розвантажуючи цим господарів будинку;
- захищають напої від окислення, комах та забруднень.
Залежно від типу напою бувають такі моделі диспенсерів:
- для кави. Диспенсер для гарячих напоїв схожий термос: стабільна температура всередині підтримується за рахунок вакууму, який заповнює простір між внутрішнім резервуаром і зовнішнім сталевим корпусом. У середньому обсяг таких моделей – 8 л. Ергономічний дизайн: для зручності використання є дозатор, піддон для акумуляції розлитої рідини та ручки, завдяки яким легко транспортувати пристрій;
- для газування. Такий діспенсер не просто підтримує потрібну температуру, але постійно охолоджує вміст. Конструкція складається з кількох елементів: протиударної колби, охолоджувача та термостата з регулятором. Поки охолоджувальний елемент підігріває, охолоджує газування, можете насолоджуватися смачним газуванням. Температура резервуара підтримується в оптимально температурі;
- діспенсер для соку. Вони бувають кількох типів: з одним великим резервуаром, декількома окремими відсіками для різних видів соку, з охолоджувачем чи без. Місткість для соку з охолоджуючим елементом дозволяє підтримувати необхідну температуру соку, не використовуючи при цьому кригу. Для соків та лимонадів використовують термодиспенсер: він не охолоджує і не розігріває, а лише зберігає їхню початкову температуру;
- для алкоголю. Якщо йдеться про вино, то для подачі використовують скляний резервуар особливої форми – винний диспенсер, який дозволяє провину дихати та насичуватись киснем. Вважається, що так алкоголь розкриває свій букет краще. Барило для глінтвейну працює за іншим принципом. Його завдання – підтримувати гарячий алкоголь, тому може використовуватися як гальмівність, так і банкетний диспенсер-термос.
Різноманітність вибору
У нашому каталозі знайдете моделі виконані у вигляді барила, черепа, кактуса, просто коньячного келиха. З обб'єм найрізноманітніший, від 3 до 25 літрів. Все залежить від кількості людей, які запрошені на вечірку. Вони бувають із повністю прозорого або кольорового скла, пластику, силікону.
Диспенсери для холодних напоїв – прозорі ємності, як правило, із кришками, краниками для зручного розливу напоїв. Корпус виконаний із прозорого пластику або скла, стійких до механічних пошкоджень.
Де зробити покупку?
Купити ємність для напоїв можна оптом та в роздріб з доставкою по Україні. Для великих покупців та постійних клієнтів діють особливі умови оплати та доставки. Щоб дізнатися більше про них, замовте зворотний дзвінок.
Замовлення можна оформити онлайн , забравши покупку в точці видачі, якщо вона є у вашому місті, а також скористатися поштовою кур'єрською доставкою.
Можливо, вас також зацікавлять інші товари з нашого каталогу.