Empire

Добір за параметрами
40 Від 2010 з фільтрами
Категорії




























































































































Бренди

Ціна
Від
до

Тип управління



Гарантійний термін

Тип приладу


Максимальна вага

Точність виміру

Колір корпусу









Матеріал тари

Тип блендера

Матеріал колби


Тип







































































































































Матеріал












































Колір































































Тип термосу


Кришка










Ручка









Об'єм







































































































Матеріал зовнішньої стінки


Тип посуду




























Матеріал леза





Кількість тертьових/ріжучих поверхонь



Полірування матеріалу


Матеріал ручок




Матеріал кришки



Тип форми










Антипригарне покриття






Тип дна



Каструля





Сотейник/Ківш


Кількість предметів у наборі












Кришки



Ручки




Тип вилки


Тип ложки






Тип ножа





Об'єм каструлі







Тип кріплення

Ширина










































































































Довжина



















































































































































































Розміщення власника


Одиниці вимірювання


Матеріал корпуса






Тип нагрівального елемента

Призначення



























Вага

Знімна тара

Вид кухонних терезів

Межа зважування

Петелька для підвішування

Кількість ємностей








Тип кавомолки

тип приводу

Об'єм контейнера для зерен

Висота










































































Глибина

Тип елементів живлення

Тип аксесуару



Об'єм олії


Підходить для миття в посудомийній машині



Матеріал віночка


Матеріал ручки










Матеріал рукоятки






Висота стін

























Верхній діаметр посуду























Кришка з отвором для виходу пари


Форма







Вилка столова

Кількість осіб


Кількість предметів




Діаметр













































































































Тип тарілки


Матеріал корпусу термоса


Ширина посуду







Довжина посуду







Прес-фільтр


Кількість чашок

Кількість ручок

Ложка столова

Ніж столовий

Ложка чайна

Половник

Матеріал миски

Тип виробу


Тип утримувача


Тип відра для сміття


Матеріал чаші


Тип ємності











Довжина леза










Форма осередку

Кількість осередків









Кількість у наборі
























Конструкція форми


Матеріал робочої частини






Поверхня



Тип консервного ножа

Ніжки/Підставка


Призначення форми





















Діаметр миски


























Тип ручки


Довжина ручки



Розміщення рулону

Спосіб установки

Свисток


Матеріал чайника

Загальний обсяг чайника





Матеріал основної частини



Довжина ножа




















Діаметр каструлі














Ситечко



Матеріал маслянки

Отвір для виходу пари в кришках


Тип плити




Внутрішнє покриття



Тип підставки


Зовнішнє покриття


Матеріал посуду


Зливний носик

Тип попільнички

Ложечка


Мірна шкала

Ніж кухарський

Ніж для зняття шкірки

Механізм


Тип млина

Тип кришки


Вид обладнання


Пакування



Сезон

Використання мікрохвильовки


Покриття

Застосування








Довжина робочої частини



Кількість в упаковці










Товщина









Об'єм резервуару

Кількість лез

Загальна довжина












Максимальна температура


Висота без кришки

Спосіб кріплення ручок

Знімна ручка

Тип склянки



Верхній діаметр



Антипригарне покриття форми


Подарункова упаковка


Наявність контейнера (піддону)


Блюдце

Тип духовки


Матеріал підставки



Ніж для м'яса

Японський кухарський ніж

Ніж універсальний

Чохол для зберігання та транспортування


Щипці

Вилка для м'яса

Лопатка для барбекю

Підходить для індукційних плит


Заточення леза

Кількість рівнів сушіння


Тип сушіння

Об'єм


Ширина робочої поверхні





Довжина робочої поверхні






Індикатор нагрівання

Тематика декору, малюнку


Декоративне оформлення

Зберігання у холодильнику


Тип сировини

Форма скатертини


Кількість серветок

Загальна кількість предметів

Основа

Вікова група

Кількість вміщуваних чашок




Час збереження тепла

Тип таймера

Підходить для посуду з антипригарним покриттям

Місткість

Серія































Наявність половника

Зберігання у морозильній камері


Знімні ручки

Матеріал качалки




Наявність ручки


Спосіб закривання

Сфера використання

Об'єм ємності для меленої кави

Привід

Вид запчастини


Основне призначення


Матеріал ручки/черешка

Ємність для меленої кави

Підходить для посуду з тефлоновим покриттям


Матеріал предметів




Час збереження холоду



Розташування

Колка льоду

Підставка


Наявність піддону


Матеріал піддону

Дошка для нарізання

Кількість прихваток

Ножиці кухонні

Використання в духовці


Висота миски

Призначення грат


Ручки для перенесення

Антипригарне покриття чаші

Довжина маточки/товкушки


Матеріал жорнів

Картоплям'ялка

Настільна підставка


Шумівка

Лопатка кухонная

Кухарська ложка

Стан


Режим роботи

Тип установки обладнання

Чохол

Нековзна основа


Принти, візерунки

Діаметр серветки





Кількість відділень для їжі

Ширина серветки


Довжина серветки



Вертикальний валик

Сумка для зберігання та транспортування

Серветниця

Підставка для набору

Перечниця

Сільничка

Об'єм (мл)





Наявність дозатора

Кількість рукавиць

Вилочка

Штопор

Вилка сервірувальна для м'яса

Ложка сервірувальна для салату

Цукорниця

Багатошарове дно

Потовщене дно

Мінімальна температура


Тип термометра

Кухарська вилка

Ємність для оцту

Ємність для олії

Ніж для піци

Очищувач

Комплектація підставкою

Щітка для чищення барбекю

Ніж

Грати-Гриль

Бортик по периметру робочої поверхні

Місткість рушників

Ніж для чищення овочів

Прес для часнику

Мінімальна товщина пласта

Максимальна товщина пласта

Вбудована заточка для ножів

Місткість рулонів

Комплектація щипцями

Жолобок по периметру робочої поверхні

Нижній діаметр




Колір ручки


Наявність сітку для проціджування

Тип кантера

Тип шейкера



Місткість пляшок

Тип комплектуючого

Кількість головок

Кількість обслуговуючого персоналу

Покриття нитки

Ширина (мм)






Розрядність

Довжина (мм)




Зовнішній діаметр


Матеріал кільця


Ean














































Встановлення урни

Отвір для сміття

Довжина власника


Висота бортика (мм)








Діаметр посуду



Фільтри
Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії