Fissman

Добір за параметрами
Всього 906
Категорії
































































Бренди

Ціна
Від
до

Тип






















































Матеріал зовнішньої стінки

Матеріал леза

Кількість тертьових/ріжучих поверхонь




Кількість предметів у наборі






Об'єм каструлі


Одиниці виміру

Вага

Тип харчування

Петелька для підвішування


Кількість ємностей

Тип кавомолки

тип приводу

Підходить для миття в посудомийній машині



Кришка з отвором для виходу пари


Вилка столова

Кількість осіб



Кількість предметів





Матеріал корпусу термоса


Прес-фільтр


Кількість чашок

Кількість ручок


Ложка столова

Ніж столовий

Ложка чайна

Матеріал миски

Діаметр пароварки, см

Тип виробу

Кількість осередків


Конструкція форми


Поверхня

Тип консервного ножа

Ніжки/Підставка

Тип ручки

Матеріал чайника

Загальний обсяг чайника




Ситечко


Матеріал маслянки

Тип підставки

Тип сервізу

Зливний носик


Ложечка

Мірна шкала


Овочевий ніж

Ніж кухарський

Регулювання ступеня помелу

Тип млина

Пакування

Використання мікрохвильовки


Товщина

Кількість лез

Спосіб кріплення ручок

Знімна ручка



Антипригарне покриття форми



Подарункова упаковка


Об'єм чашки чайної

Чашка чайная

Наявність контейнера (піддону)

Блюдце

Довжина форми

Ширина форми

Японський кухарський ніж

Ніж універсальний

Чохол для зберігання та транспортування

Підходить для індукційних плит



Кількість рівнів сушіння

Тип сушіння

Індикатор нагрівання

Тематика декору, малюнку

Зберігання у холодильнику



Форма скатертини

Кількість серветок

Загальна кількість предметів

Зберігання у морозильній камері

Знімні ручки

Матеріал качалки


Наявність ручки

Спосіб закривання

Підходить для посуду з тефлоновим покриттям


Матеріал предметів

Час збереження холоду




Підставка

Використання в духовці

Ніж для нарізки

Матеріал жорнів

Чохол

Нековзна основа

Кількість відділень для їжі

Ширина серветки

Довжина серветки

Підставка для набору

Наявність дозатора

Ніж

Вилочка

Штопор

Консервний ніж

Тарілка супова

Багатошарове дно


Тип термометра

Ширина миски

Бортик по периметру робочої поверхні


Ніж для чищення овочів

Прес для часнику

Стакан

Тарілка глибока

Вбудована заточка для ножів

Тарілка дрібна

Кружка

Жолобок по периметру робочої поверхні


Чайник

Об'єм чайника

Призначення термометра

Матеріал щупа

Максимальна температура вимірювання (°C)

Веделка

Діаметр посуду



Фільтри
Показати ще 60 товарів
Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії