Kamille

Добір за параметрами
3 Від 1653 з фільтрами
Антипригарне покриття
Сталь
Категорії


















































































































Бренди

Ціна
Від
до

Тип управління



Гарантійний термін


Тип приладу







Тип міксера


Дисплей

живлення


Максимальна вага


Точність виміру


Функція автоувімкнення

Тип ваг


Функція автовимкнення

Конструкція тари


Матеріал підошви праски














Колір корпусу

















Матеріал тари







споживана потужність























Тип блендера


Тип кавоварки




Матеріал колби


Тип






































































Матеріал


































Колір
















































Тип термосу


Кришка











Ручка












Об'єм








































































































































Матеріал зовнішньої стінки

Тип посуду



















Матеріал леза


Кількість тертьових/ріжучих поверхонь





Об'єм скороварки, л

Полірування матеріалу



Матеріал ручок








Діаметр скороварки, см

Матеріал кришки








Тип форми







Тип дна










Каструля






Сотейник/Ківш


Пательня

Кількість предметів у наборі











Кришки


Ручки






Тип вилки

Тип ложки




Тип ножа


Об'єм каструлі


















Ширина





































































Довжина










































































































Розміщення власника


Варіант встановлення

Одиниці виміру




Індикатор рівня води

Індикатор роботи

Блокування кришки

Наявність фільтра

Поворот на 360 градусів

Автовідключення за відсутності води

Матеріал корпуса













Тип нагрівального елемента


Підсвічування чайника

Призначення


















Імпульсний режим

Матеріал занурювальної частини



Об'єм чаші

Кількість швидкостей



Кількість насадок




Режим Турбо

Вінчики для збивання

Насадки для замісу тіста

Вага



Насадка для приготування ковбас

Мірний стакан

Терморегулятор

Відсік для шнура

Місткість подрібнювача

Місткість мірної склянки

Знімна тара

Вид кухонних терезів

Таймер

Джерело живлення

Тип харчування




Петелька для підвішування

Кількість температурних режимів


Кількість режимів роботи

Система діагностики

Матеріал платформи

Підсвічування дисплея

Кількість ярусів пароварки




Кількість ємностей







Наявність антипригарного покриття

Тип кавомолки

тип приводу

Об'єм контейнера для зерен

Висота















































Номінальна напруга

Кількість грат

Функція пам'яті

Визначення вмісту жирової тканини

Визначення вмісту води

Тип елементів живлення


Захист від перегріву


Довжина мережевого шнура

Тип аксесуару

Об'єм олії



Знімна чаша

Термоізольований корпус

Покриття нагрівального елемента


Підходить для миття в посудомийній машині




Матеріал віночка

Матеріал ручки














Матеріал рукоятки




Висота стін






























Верхній діаметр посуду














Кришка з отвором для виходу пари

Форма








Вилка столова




Кількість осіб






Кількість предметів








Діаметр


























































Матеріал корпусу термоса



Ширина посуду




Довжина посуду




Тип йоржика

Наявність кришки

Прес-фільтр


Кількість чашок


Кількість ручок


Щипці для цукру

Лопатка для торта

Ложка столова




Ніж столовий




Ложка чайна




Половник

Матеріал миски


Діаметр пароварки, см







Форма полиці


Тип меблів

Корпус (каркас)

Кількість ярусів (полиць)

Тип утримувача


Кількість виделок


Матеріал чаші


Тип джерела тепла

Тип ємності





Довжина леза

















Форма осередку

Кількість осередків


Кількість у наборі









Конструкція форми


Загальний обсяг форми








Матеріал робочої частини







Поверхня



Ніжки/Підставка

Призначення форми





















Діаметр миски



















Довжина насадки




Ширина насадки



Матеріал насадки



Тип ручки



Довжина ручки




Розміщення рулону

Спосіб встановлення

Тип установки


Свисток


Матеріал чайника



Загальний обсяг чайника




















Матеріал основної частини


Довжина ножа







Діаметр каструлі











Ситечко


Матеріал маслянки

Отвір для виходу пари в кришках

Тип плити











Внутрішнє покриття







Тип підставки



Зовнішнє покриття




Матеріал посуду


Зливний носик


Ложечка

Наявність плодоутримувача

Мірна шкала


Овочевий ніж

Ніж кухарський

Ніж для зняття шкірки

Механізм

Регулювання ступеня помелу

Тип млина


Тип кришки




Розмір



Вид обладнання

Матеріал виготовлення

Упаковка




Матеріал резервуару

Використання в мікрохвильовій печі


Покриття

Застосування


Кількість в упаковці


Ширина робочої частини

Товщина


Кількість лез

Загальна довжина





Максимальна температура


Висота каструлі без кришки


Спосіб кріплення ручок




Знімна ручка


Тип склянки


Антипригарне покриття форми



Подарункова упаковка

Об'єм чашки чайної

Чашка чайная

Наявність контейнера (піддону)


Перехідник

Тип духовки

Матеріал підставки






Ніж для м'яса

Японський кухарський ніж

Ніж універсальний


Чохол для зберігання та транспортування

Підходить для індукційних плит


Заточення леза


Настінне кріплення

Кількість рівнів сушіння




Тип сушіння

Кількість випечених виробів

Індикатор нагрівання


Тематика декору, малюнку

Декоративне оформлення

Зберігання у холодильнику

Основа

Загальна висота


Кількість вміщуваних чашок






Час збереження тепла







Гачки

Підходить для посуду з антипригарним покриттям


Місткість

Індикація навантаження

Визначення вмісту кісткової тканини

Визначення вмісту м'язової тканини

Матеріал лез

Максимальна довжина стрижки

Мінімальна довжина стрижки

Матеріал глека блендера


Об'єм глека



Поворот шнура на 360 градусів

Матеріал верху

Матеріал качалки


Наявність ручки


Помповий механізм

Спосіб закривання

Індикатор заряду елементів живлення

Привід

Малюнок на корпусі

Основне призначення








Комплектація відром

Наявність механізму віджиму


Ємність для меленої кави

Підходить для посуду з тефлоновим покриттям

Матеріал предметів


Час збереження холоду






Розташування

Захисна металева сітка

Ненагрівані ручки


Кріплення до поверхні

Підставка

Наявність піддону

Матеріал піддону

Об'єм пароварки, л









Пароварка

Ножиці кухонні

Полиці


Використання в духовці


Висота миски







Матеріал виготовлення підставки


Вбудований свисток

Ніж для нарізки

Мусат

Антипригарне покриття чаші

Довжина маточки/товкушки

Країна виробника

Матеріал жорнів

Ложка для спагетті


Картоплям'ялка

Настільна підставка


Шумівка

Лопатка кухонная



Кухарська ложка



Стан


Довжина ручки/череня

Чохол


Нековзна основа


Кількість відділень для їжі

Висота чаші


Діаметр чаші


Вертикальний валик

Кількість змінних насадок

Колір покриття

Можливість регулювання полиць по висоті

Підставка для набору

Перечниця

Наявність дозатора

Кухонна сокира

Фільтр проти запаху

Вилка сервірувальна для салату

Ложка для соусу

Ложка для вершків

Вилка сервірувальна для м'яса

Ложка для цукру

Ложка сервірувальна для салату

Багатошарове дно

Ніж для зрізання м'яса з кістки

Функція виміру зростання

Потовщене дно

Мінімальна температура

Тип термометра

Розрахунок індексу маси тіла

Вінчик

Тип поверхні, що нагрівається

Висота каструлі з кришкою

Очищувач

Основний колір

Бортик по периметру робочої поверхні


Місткість рушників

Загальна висота пароварки









Вбудована заточка для ножів

Комплектація щипцями

Друшляк

Ложка десертна

Жолобок по периметру робочої поверхні


Ніж-січка

Тип комплектуючого

Призначення термометра

Тип електричних нагрівачів

Матеріал щупа

Максимальна температура вимірювання (°C)

Кількість ножів

Дужка для підвішування


Тринога


Ean















Фільтри
Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії