Костюми для хлопчиків

Добір за параметрами
Всього 741
Ціна
Від
до

Особливості

Країна виробництва

Штаны

Футболка

Шорти, бриджі

Кофта



Фільтри
Показати ще 60 товарів

Не важливо, який захід вам необхідно відвідати – костюми для хлопчиків ідеально підходять до будь-якої події, якщо обрано відповідно до події, за розміром. Якщо хочете з дитинства привчити малюка до елегантності, вміння виглядати охайно, почуватися вільно – вам неодмінно варто купити цей вид одягу. Адже він, завдяки своїй різноманітності, доречний у школі, саду, на майданчику, дні народження. Інтернет-магазин «Я в шоці» зібрав якісні речі для будь-якого віку , заходи.

Костюми для хлопчиків: різновиди

костюм для мальчика фото

Дитячі костюми допомагають хлопчикам максимально схожими на дорослих. Щоб не надягли, саме такий елемент гардероба необхідний кожному малюкові. Тому обирайте, який саме тип одягу варто купити саме сьогодні на цій сторінці сайту www.yavshoke.ua.

  • класичні – верх елегантності, смаку. Піджак, жакет, сорочка, штани дозволять навіть наймолодшому джентльмену відчути себе справжнім чоловіком. Можна використовувати як шкільний варіант – якщо йдеться про відвідування занять. А можна купити хороший класичний фасон, який доречний у школі, саду, на будь-якому урочистому заході. За відгуками батьків, такий одяг робить їх дітей набагато старшим, серйознішим.
  • спортивні – улюблені серед усіх. Такі дитячі костюми мають вільний крій, яскраві, стримані кольори, не сковують рухи, підходять для уроків фізичної культури, прогулянок. Залежно від сезону вибирайте теплі, легкі комплекти
  • карнавальні будь-який захід перетворюють на справжнє свято. Такі вбрання дозволяють хлопчикові почуватися справжнім героєм, завжди гарний настрій. День народження, випускний, інші веселі заходи пам'ятають тривалий час

Завдяки зручним фільтрам легко відсортуєте товари за розміром, зростанням, сезоном, кольором, ціною. Ми підготували докладні описи кожного товару, щоб полегшити домашній шопінг із будь-якого регіону України.

Правильно вибираємо костюм на хлопчика

Який би стиль не вибрали, існують певні критерії, які допомагають завжди почуватися комфортно, зручно. Щоб костюм сидів чудово, не викликав дискомфорту, слід врахувати:

  • м'якість, склад. Щоб речі не сковували рухів, дозволяючи вдосталь побігати із друзями. Інакше дитина не захоче повторно одягати комплект, пам'ятаючи про його незручність; костюм для мальчика фото
  • склад тканини. Матеріал повинен контролювати потовиділення, терморегуляцію, захищати від холоду, спеки, вітру, легкий у догляді. Для цього найкраще підходять вироби з натуральних тканин із додаванням невеликої кількості синтетики.
  • Розмір. Краще, коли речі не потребують підшивання, корекції ґудзиків, інших проблем. Нехай дитина швидко виростає, проте одяг буде зручним, сидіти дуже добре

При виборі костюма також має значення сезон. Літній дитячий костюм це одяг із шортами, майками, футболками з коротким рукавом. Коли на вулиці похолодає – купуйте костюми зі штанами, кофтами з довгим рукавом. Деякі з них з невеликим начісуванням, щоб хлопчику було тепло.

Кофти можуть одягатись через голову, застібатися на блискавку. Деякі моделі із зручним капюшоном.

Однотонних костюмів практично немає. Як правило, штани одного кольору, а кофта іншого. У деяких моделях рукави іншого кольору. Всі вироби оздоблені малюнками, машинною вишивкою.

На одязі для найменших малюнки яскраві, барвисті. Для старших хлопчиків – вони однотонні, наприклад чорні, білі. Це можуть бути написи, цифри, схематичні малюнки.

Де купити

Замовити костюми для хлопчиків будь-якого стилю можна лише за кілька кліків. Порівняйте власні виміри із розмірною сіткою виробника, виберіть те, що дійсно потрібно. Ми організуємо швидку доставку протягом кількох днів – у будь-який регіон.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії