Жіночі ремені

Добір за параметрами
Всього 685
Ціна
Від
до

Гарантія

Вкорочується


Двосторонній ремінь


Країна реєстрації бренду

Країна-виробник товару


Інформація про розмір



Країна походження ТМ

Дитячий вік

Кількість одиниць, шт

Вид шкіри (1)

Вид шкіри за способом обробки (1)



Довжина ременя (1)


Тип застібки (1)

Ширина ременя (1)


Дропшипінг

Стать (1)

Розмірна група

Ціновий сегмент

Температурний діапазон

Матеріал пряжки



Фільтри
Показати ще 60 товарів

красивый ремень фото Ремені жіночі можна назвати першими аксесуарами. Їх використовували ще давні люди – підв'язати шкіру мамонта або зібрати довге волосся, зробити кам'яну сокиру можна було лише за допомогою шкіряних ременів. М'який, міцний, легкий в обробці матеріал використовували для вирішення найрізноманітніших завдань.

Сьогодні їх виготовляють із безлічі матеріалів, як натуральних, так і синтетичних, створюючи класичні, ультрасучасні моделі. Не лише шкіряні ремені із рядового аксесуару перетворилися на знак стилю, статусу свого власника.

На що потрібно звертати увагу, щоб вибрати, купити ремінь на талію?

Вид матеріалу. Серед широкого розмаїття в нашому Інтернет-магазині ви можете вибрати такі матеріали: штучна, натуральна шкіра, зміїна, поліестер. Різні види шкіри мають різну товщину, густину, поверхню, структуру. Для класичного одягу краще вибирати гладкі моделі середньої ширини, товщини.

Призначення, стиль

Класичний стиль передбачає використання ременів шириною від двох до чотирьох сантиметрів із простою строгою пряжкою. Він відмінно поєднується з більшістю класичних штанів, костюмів, а також взуттям з гладкої шкіри.

Casual, або вільний стиль – справжнє поле для польоту фантазії дизайнера. Такі аксесуари виготовляють із широкого полотна, що особливо важливо для ременів, які носять з джинсами. Широкий пояс на талію також може виготовлятися з вузьких переплетених смужок, невеликих фрагментів шкіри. Такі рішення доступні на сайті виробника у широкій палітрі кольорів.

Універсальний стиль. Це вироби із шириною полотна від трьох до чотирьох сантиметрів. Вони можуть бути прошиті з обох боків, полотна переважно виготовлені із цільної шкіри. Їх можна носити як із класичними брюками, так і з неформального стилю брюками чи джинсами, навіть спідницями.

Два останні види можуть одягатися поверх одягу. Наприклад, за допомогою вузького ремінця легко пристебнути вільний кардиган. Також вони відрізняються великою, цікавою пряжкою.

Що пропонуємо своїм клієнтам

Жіноча лінійка каталогу Інтернет-магазину «Я в шоці» найрізноманітніша. Це і широкі ремені, і середньої ширини та вузькі, від одного сантиметра. Вузькі ремені гармонійно вписуються в класичний стиль, під штани, спідниці чи блузки. Широкі ремені від 3 см підійдуть до одягу вільного фасону або під джинси. Ширина жіночого ременя залежить від смаків господині. Головне, щоб аксесуар відповідав стилю одягу та гармонійно виглядав у загальному образі. Найчастіше жіночий пояс заправляється зліва направо. Це правило потрібно враховувати, якщо на ремені є написи чи візерунки.

качественный женский ремень фото

Ексклюзивність. Можна вибрати вузький пояс для сукні, виготовлений широкою серією. Нас цінують за використання інноваційних технологій, ретельний відбір матеріалів, контроль якості на всіх етапах та натхненну роботу дизайнерів. Багаторічний досвід на ринку, а також висока якість продукції та унікальність виробів дозволять вам вибрати та купити шкіряний аксесуар для себе чи на подарунок.

Як уже казали раніше, сучасні ремені не обов'язково чорні, коричневі. Виробники випускають яскравіші ренії, серед яких білий, блакитний, жовтий, червоний, синій.

Де здійснити покупку?

Високоякісний жіночий пояс до сукні з натуральної, штучної шкіри ви можете вибрати в інтернет-магазині « Я в шоці ». Можливі кілька варіантів доставки замовлень (поштові, кур'єрські служби, самовивіз) та способів оплати. Оплатити продукцію можна через платіжну систему або переказом на банківську картку.

Додати свій образ родзинки з ексклюзивними аксесуарами з нашого каталогу. Ми гарантуємо високу якість продукції та виробляємо ексклюзивні моделі, які не знайдеш у мас-маркеті.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії