Шопінг сумки

Добір за параметрами
Всього 227
Ціна
Від
до

Ширина

Вага

Кількість відділень

Висота

Підкладка

Тип застібки

Спосіб нанесення

Країна реєстрації бренду

Країна-виробник товару

Нанесення малюнка

Висота ручок



Фільтри
Показати ще 60 товарів

шопинг сумка фото Перші бавовняні сумки цієї моделі створювалися як екологічна альтернатива одноразовим пакетам. Але виявилися зручними не лише для покупок, а й для будь-яких повсякденних справ. Вони місткі, легкі та зручні. А сучасні шоппери крім цього ще й дуже стильні та набагато довговічніші.

В Інтернет-магазині "Я в шоці" ми продаємо аксесуари з натуральної, штучної шкіри, саржі, бавовни, поліестеру на будь-який смак. На сайті купити сумку-шоппер можна вибравши з кількох оригінальних моделей та замовивши доставку в будь-який куточок країни.

Що можна знайти у нашому каталозі?

У нашому каталозі можна знайти кілька модернізований простий крій цих сумок, які у класичному варіанті виглядають як прямокутні вироби без застібки з довгими ручками. Сучасні виробники додали відділення на блискавці, тому можна не переживати за безпеку речей, а також різні кишеньки всередині та зовні, щоб усі дрібниці (ключі, гаманець, телефон) можна було легко знайти.

Тепер це аксесуар для ділової жінки, яка протягом дня вирішує багато справ, носить із собою папери, блокноти, ноутбук, а ввечері, можливо, планує сходити за покупками. І все це поміститься до нашої сумки.

У каталозі представлено кілька моделей із натуральної шкіри різних сортів, а також текстилю. Є тканинні сумки прямокутної, квадратної та трапецієподібної форми. Міцні широкі ручки та подвійне дно витримують велику вагу, сумки можна носити в руках або на плечі, поєднувати з будь-яким стилем одягу. У деяких виробах основне внутрішнє відділення, зшите з міцного текстилю, кріпиться до шкіряної основи за допомогою кнопок, тому його легко зняти і випрати.

Палітра кольорів також різноманітна: графіт, нічне небо, горіх, коньяк, виноград, малахіт, тіффані. Шкіра може бути матовою, блискучою, з природним візерунком. Текстильні рішення прикрашені кумедними малюнками, незвичайними написами.

Як правило, шкіряні моделі однотонні, менші за розміром, а текстильні дещо більші, тільки з одним відділенням. Останні варіанти завжди з яскравим принтом.

Переваги шопінг-сумки

Сумка для продуктів має безліч переваг, зокрема:

  • Універсальність - можна вибрати лаконічну модель, яка буде підходити до всього гардеробу. З нею буде зручно ходити до магазину, на роботу чи прогулянку з друзями, ділову зустріч сумка для покупок фото
  • місткість - в них легко розміщуються документи формату А4, парасолька та покупки, а в кишенях нічого не втрачається
  • довговічність і практичність - аксесуари не складно доглядати, натуральну шкіру можна злегка протирати ганчіркою, якщо вона забрудниться, на всі вироби ми надаємо трирічну гарантію
  • оригінальність – наші аксесуари виглядають дуже незвичайно. Більшість із них оригінальні моделі, їх не знайдеш у звичайному магазині
  • якість - ми продаємо еко сумки з якісних матеріалів: шкіри, текстилю. Вони мають свої особливі фізичні властивості - щільність, стійкість до вологи, деякі м'які, приємні на той час, інші, навпаки, жорсткі і добре тримають форму.
  • увага до деталей – фурнітура сприяє зручності використання сумок. Зазвичай застібки можуть бути таких видів: кнопки, гудзики, блискавки, застібки, шнурки

Ми з відповідальністю ставимося до кожного етапу виробництва – від вибору матеріалів до останнього стібка.

Де придбати еко-шопер

Замовити товар, що сподобався, можна в один клік . У формі замовлення потрібно вказати дані одержувача та вибрати зручний спосіб оплати та доставки. Також ви можете забрати його самостійно з нашого пункту самовивезення або замовити кур'єрську доставку.

Розрахуватися можна у поштовому відділенні, переказати гроші на картку або здійснити платіж онлайн за допомогою віртуальної системи.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії