Спортивні костюми для хлопчиків

Добір за параметрами
Всього 1
Комплектація

Сезон

Матеріал підкладки

Застібка

Країна виробництва

Кишені

Візерунок

Тип товару

Зріст

Розмір (")



Фільтри

костюм для мальчика фото Спортивний костюм для хлопчика - найулюбленіший одяг серед хлопчиків різного віку. Вільна, практична, зручна, вона ідеально вписується у повсякденне життя, не важливо, вийшли діти на прогулянку до майданчика, відвідують заняття з футболу, танців, вирушає у подорож – стильні, практичні комплекти з легкого теплого трикотажу підходять до всіх сфер життя. Щоб активний спосіб життя викликав лише позитивні емоції, варто неодмінно купити стильні моделі у нашому Інтернет-магазині «Я шокований» .

Спортивний одяг для хлопчиків - запорука комфорту

Зовнішній вигляд важливий для молодих модників не менше ніж для дівчат. Однак дизайн не єдина вимога. Завдяки активності, рухливості він частіше страждає від необережності, навантаження, обов'язково має бути міцним, надійним. У виборі саме такого приладдя допоможуть відгуки інших батьків. Вони докладно розповідають, скільки прання модель витримує, коли втрачає форму, колір.

Без зручного костюма складно тренуватись, впевнено почуватися на змаганнях. Але дитячі комплекти знадобляться хлопчикам для інших цілей, наприклад, для поїздок на природу, фотосесій, занять фізкультурою. Великий вибір товарів на сторінці сайту yavshoke.ua дозволяє замовити розміри від народження до підліткового віку. Штани, майки, куртки, футболки, шорти – лише частина того, що можете купити із Хмельницького, інших міст України, не виходячи з дому.

Дитячий спортивний костюм настільки практичний, зручний, що його можна носити щодня. Якісні тканини, зручний крій, сучасні фасони легко поєднуються з іншими елементами гардеробу, носять комплекти. Асортимент для дітей зараз не менший за дорослого, а в окремих випадках навіть більше. Адже діти швидко зростають, змінюють власні смаки. Сьогодні можна купити:

  • легкі комплекти з бавовни із шортами, футболками
  • набори з довгими рукавами для прохолодних, але сонячних днів
  • утеплені моделі з флісу, на байку
  • термокуртки, штани для активних видів занять
  • спеціальні костюми для окремих секцій

Щороку популярні торгові марки створюють нові колекції, серед яких обов'язково знайдете речі, які підходять за призначенням, ціною.

Особливості вибору: критерії якості.

Якщо хочете, щоб річ прослужила якомога довше, витримала численні прання, уважно ставтеся до таких параметрів:

спортивный костюм для мальчика фото

  • сезонність. Влітку доречні комплекти із бавовни, набори із полегшеної тканини. Взимку необхідні утеплені речі, бажано з водовідштовхувальним покриттям. Восени, навесні достатньо комбінації зі штанів, олімпійки.
  • кольори. Стримані класичні відтінки характерні для чоловіків. Синій, зелений, хакі, чорний, червоний, помаранчевий комбінуються з різним взуттям
  • матеріали. Бажано зупинитись на натуральних матеріалах. Вони дозволяють шкірі дихати, забезпечують теплообмін, допомагають контролювати потовиділення, не викликають подразнень, алергій. Малюкам краще вибирати лише бавовняні тканини, старші легко витримують невелику кількість синтетики у складі.
  • Розмір. Бажання придбати річ на виріст – не дуже вдале. Спортивний костюм не повинен створювати перешкод під час руху, вибирайте товари відповідного розміру, порівнявши їх із розмірною сіткою певного виробника.

Як купити дитячий спортивний костюм?

Найкраще відвідати Інтернет-магазин « Я в шоці ». Замовляйте спортивний одяг для хлопчиків на нашому сайті, чекайте на швидку доставку в будь-який регіон країни протягом декількох днів. В нас знайдете широкий асортимент вибору, висока якість усіх товарів. Можете підібрати моделі з каптуром, кишенями, без них, які застібаються на блискавку, одягаються через голову.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії