Текстильні сумки

Добір за параметрами
Всього 70
Ціна
Від
до

Вага

Кількість відділень


Візерунки та принти

густина

Упаковка засобу

Плечовий ремінь



Тип (1)

Довжина (1)

Глибина (1)

Спосіб нанесення

Кількість відділень на блискавці

Ергономічні ручки



Країна реєстрації бренду

Тип застібки (1)

Призначення (1)

Замок (1)



Фільтри
Показати ще 10 товарів

красивая текстильная сумка фото Вийти з дому з порожніми руками – здається чимось немислимим. Захопити з собою іноді потрібно цілий перелік різних речей: зв'язки ключів, цілий перелік документів, ноутбука, легкого перекусу. Наявність цих речей часто впливає на те, наскільки успішним складеться день, від зовнішнього вигляду аксесуара залежатиме, як інші люди сприймають людину. Багато в чому саме тому підійти до вибору сумки варто з усією відповідальністю.

Як правильно вибрати текстильну сумку?

Колір. Як казав Генрі Форд: "Автомобіль може бути будь-якого кольору, якщо цей колір - чорний". Таке правило застосовується для вибору сумки. Класична сумка чорного відтінку – це базовий атрибут, за наявності якої завжди є чим доповнити вбрання. Однак не забувайте про інші чудові відтінки - коричневий, червоний, синій, інші - виглядають вони не менш добре, часом навіть цікавіше, ніж традиційний чорний.

Матеріал. Шкіра чи текстиль? Питання, яке не варте довгих роздумів, адже тут все просто. Якщо потрібно купити сумку, яка буде однаково доречна на ділових зустрічах, офісах, кафе – вибирайте варіант зі шкіри. Ось якщо ви є шанувальником міського стилю кежуал, то найбільш оптимальна модель - текстильна сумка. До речі, обидва матеріали практичні, легко очистити будь-які забруднення.

У віртуальному каталозі широко представлені текстильні моделі. Можете з легкістю вибрати вироби з таких матеріалів як: джинсова тканина, бавовна, поліестер, оксфорд. Багато з них відрізняються наявністю водонепроникного просочення.

Об `єм. Оцініть загальну місткість, кількість відділень для дрібних деталей та їх наявність. Важливий момент: пластичність дна сумки, стінки – від цього залежатиме можливість переносити документи, інші речі.

Майже всі представлені моделі складаються з двох відділень: велике головне, а також невелике, з боку для телефону. Ніг також є кілька з безліччю маленьких кишеньок. Це чудове рішення для туристів.

Стиль. Вибирайте сумку, що органічно підходить вже існуючому гардеробу. До речі, класична модель виглядає чудово майже у всіх випадках, тому може сприйматися як універсальна. Текстильні сумки з каталогу сайту yavshoke.ua належать етнічному стилю, прикрашені народним орнаментом. Деякі з них доповнені плетеними ручками. Виглядає таке рішення дуже оригінально. Спортивні жіночі сумки відрізняються яскравим дизайном, широким ременем на плечі. текстильная сумка фото

Фурнітура. Важко переоцінити якість фурнітури - адже від неї залежить зручність, термін використання аксесуара. Оформляючи замовлення на сайті інтернет-магазину "Я в шоці", можете бути впевнені - отримайте річ відмінної якості. Оскільки під час вибору асортименту сайту, головним орієнтиром є висока якість. Можете вибрати моделі на блискавці, кнопках, а також гумовій стяжці.

Функціональність. Визначте першочергову функцію, яку має виконувати майбутня сумка. Сюди відносяться: гарна місткість, практичність, презентабельний зовнішній вигляд або надзвичайно ефектний додаток до вбрання. Безумовно, сумка часто поєднує все перераховане. Однак часом, орієнтуватися все ж таки краще на вирішення найважливішого завдання, визначити, що важливо саме зараз.

Визначившись із характеристиками аксесуара, залишається зрозуміти – де купити жіночу сумку, щоб залишитись повністю задоволеним. Пропонуємо вибрати найкраще, саме інтернет-магазин « Я в шоці », що постачає товари європейської якості вже досить тривалий час. На покупців чекають сумки оригінальної якості офіційного виробника. Продукція, представлена на сайті, завжди є на складі, тому доставка займе не більше 1-3 днів.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії