Vincent

Добір за параметрами
2 Від 465 з фільтрами
Довжина леза
20 см
Категорії
































































Бренди

Ціна
Від
до

Колір корпусу



Матеріал колби


Тип

















































Матеріал


















Колір





























Тип термосу


Кришка








Ручка










Об'єм


































Матеріал зовнішньої стінки



Тип посуду









Матеріал леза



Кількість тертьових/ріжучих поверхонь




Матеріал ручок



Матеріал кришки





Тип форми





Антипригарне покриття





Тип дна




Каструля




Сотейник/Ківш

Кількість предметів у наборі








Кришки


Ручки




Тип вилки


Тип ложки


Тип ножа

Об'єм каструлі






Ширина






















Довжина

































Матеріал корпуса



Призначення





Об'єм блендера

Вага


Петелька для підвішування

Кількість ємностей



Тип кавомолки

тип приводу

Висота








Особливості

Тип аксесуару

Підходить для миття в посудомийній машині


Матеріал віночка

Матеріал ручки








Матеріал рукоятки




Висота стін










Верхній діаметр посуду









Кришка з отвором для виходу пари

Форма




Вилка столова




Кількість осіб



Кількість предметів




Діаметр





















Матеріал корпусу термоса

Прес-фільтр

Кількість чашок

Кількість ручок

Щипці для цукру

Лопатка для торта

Ложка столова




Ніж столовий



Виделка десертна



Ложка чайна



Половник

Діаметр пароварки, см

Тип ємності


Форма осередку


Кількість осередків








Кількість у наборі







Конструкція форми


Матеріал робочої частини




Поверхня


Тип консервного ножа

Призначення форми







Тип ручки

Свисток

Матеріал чайника


Загальний обсяг чайника




Матеріал основної частини



Довжина ножа




Діаметр каструлі







Ситечко

Матеріал маслянки

Отвір для виходу пари в кришках

Тип плити






Внутрішнє покриття


Тип підставки



Матеріал посуду


Зливний носик

Ложечка

Мірна шкала


Овочевий ніж

Ніж кухарський

Регулювання ступеня помелу

Тип млина

Тип кришки


Упаковка


Використання мікрохвильовки


Застосування


Загальна довжина

Максимальна температура


Спосіб кріплення ручок

Знімна ручка


Товщина стінок посуду

Верхній діаметр

Антипригарне покриття форми


Подарункова упаковка

Наявність контейнера (піддону)


Перехідник

Тип духовки

Довжина форми


Ширина форми

Матеріал підставки


Японський кухарський ніж

Ніж універсальний

Підходить для індукційних плит


Заточення леза

Кількість рівнів сушіння

Тип сушіння

Індикатор нагрівання

Декоративне оформлення

Зберігання у холодильнику

Кількість вміщуваних чашок




Час збереження тепла



Зберігання у морозильній камері


Матеріал качалки

Помповий механізм

Основне призначення


Ємність для меленої кави

Підходить для посуду з тефлоновим покриттям


Матеріал предметів

Час збереження холоду


Підставка

Наявність піддону

Матеріал піддону

Кухоль

Кількість прихваток

Ножиці кухонні

Ніж для хліба

Використання в духовці


Вбудований свисток

Ніж для нарізки

Картоплям'ялка

Настільна підставка

Шумівка

Лопатка кухонная

Стан

Нековзна основа

Кількість змінних насадок

Перечниця

Сільничка

Наявність дозатора

Кількість рукавиць

Кухонна сокира

Вилка сервірувальна для салату

Ложка для соусу

Ложка для цукру

Ложка сервірувальна для салату

Багатошарове дно

Потовщене дно

Мінімальна температура

Вінчик

Ніж для піци

Бортик по периметру робочої поверхні

Максимально допустима температура

Вбудована заточка для ножів

Ложка десертна

Жолобок по периметру робочої поверхні


Колір ручки

Тип комплектуючого

Ean


Кількість предметів



Фільтри
Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії