Жіночі кардигани

Добір за параметрами
Всього 138
Ціна
Від
до

Особливості

Виробник

Кількість кишень

Візерунки та принти

Склад тканини

Матеріал підкладки

Вид виробу

Фасон рукава

Довжина від горловини до низу виробу

Розмір жіночого одягу


Вид пальто

Довжина рукава виробу

Тип кишень

Міжнародний розмір


Особливості моделі

Країна виробник

Країна реєстрації бренду


Країна-виробник товару


Код виробника

Особливості тканини

Розмірна група

Ціновий сегмент

Особливості крою




Фільтри
Показати ще 60 товарів

женский кардиган фото У прохолодну погоду стильні жінки не виходять із дому без кардигану , оскільки це універсальний елемент будь-якого гардеробу. Альтернатива строгому піджаку або легкій куртці, він ніколи не виглядає нудним і дуже зручним при носінні. Від довгого до короткого, простого чи прикрашеного, ошатного чи щоденного – він надає певної особливості вашому образу.

Види жіночих кардиганів

В Інтернет-магазині «Я в шоці» ви знайдете модні кардигани для дівчат та їх основні види:

  • трикотажні - елегантні та тонкі моделі з натуральних чи синтетичних волокон, таку модель можна носити у будь-який сезон. На літо підійдуть легкі бавовняні або лляні накидки, а на зиму - варіанти з вовни
  • в'язані кардигани - об'ємні та неймовірно теплі моделі, добре підходять на зиму та холодну осінь; можуть бути дрібної і великої в'язки, а також прикрашені візерунками в кіску або ромб
  • джинсові - жіночі моделі з деніму чудово виглядають з білими кедами, майкою і звуженими брюками або джинсами.
  • з хутром - жіночі кардигани з натуральним або штучним хутром не залишать байдужою жодну модницю
  • із люрексом, шкіряними вставками. Така модель виглядає незвичайно, водночас елегантно. Вона з легкістю доповнити ваше вбрання в будь-якому стилі, як кежуал, так діловому. Це справді універсальна річ

Який кардиган підійде вам?

Жіночий кардиган - це практично та сама кофта, але з глибоким V-подібним вирізом, застібкою на гудзики або взагалі без застібки. Часто шиються із трикотажу, який може мати широкий внутрішній шар утеплювача. Якщо світлі бавовняні тканини підходять для прохолодного весняного вечора, то теплий мохер і велика в'язка - те, що потрібно холодними днями. Поліефірні, поліакрилові суміші відрізняються простотою догляду, стабільністю форми, комфортом при носінні. За ними легше доглядати, вони можуть стиратися за більш високих температур, ніж шерсть, мохер або альпака.

Подовжені фасони прямого крою - вільні та багатофункціональні. Їхній вільний стиль доповнюється щільними манжетами та швами, що надає хороший контраст. Через об'ємні форми рекомендується вибирати тонкий низ: стримане плаття з легкої тканини можна поєднувати з кардиганом і широким поясом на талії, що надає силует жіночності.

Якщо ви віддаєте перевагу класичному стилю, випустіть комір блузки поверх стильного кардигану і ваш образ стане більш офіційним. Щільно прилеглі штани та шкіряні чоботи посилять ефект. Для холодніших днів чудово підходять різноманітні вироби пухкої в'язки. Якщо ви віддаєте перевагу теплішим варіантам, надягніть щільну в'язану меланжеву модель.

кардиган для женщин фото Модно та різноманітно виглядають актуальні колекції кардиганів для жінок, які поєднують у собі різні стилі. Завдяки легким матеріалам, оригінальним фасонам, різній довжині їх можна поєднувати з різними елементами вашого гардеробу.

У період міжсезоння справжнім порятунком є кофти на ґудзиках. Їх можна розстібати або застібати, що дає можливість регулювати їх якості, що утеплюють, при цьому, не зіпсувавши собі зачіску. У поєднанні з підібраним за кольором топом або кофтинкою виникає актуальний комплект. У нашому асортименті ви знайдете вироби із різними варіантами комірів. Вільні шалеві коміри підкреслюють жіночність, традиційні коміри виглядають класично елегантно.

Деякі моделі, представлені на нашому сайті, відрізняються наявністю капюшона, пояса. У таких речах вам буде тепло навіть холодної осені, якщо на вулиці сильний вітер. Відвідавши наш віртуальний магазин, можете вибрати моделі для будь-якого сезону: весна, осінь або зима.

Де зробити замовлення?

Чекаємо на вас в Інтернет-магазині « Я в шоці », де купити жіночі кардигани недорого будь-якого фасону. Відкрийте для себе якісні вітчизняні зарубіжні бренди з доставкою по всій Україні.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії