Жіночі туніки

Добір за параметрами
Всього 330
Ціна
Від
до

Виробник

Бренд

Розмір жіночого одягу





Міжнародний розмір





Особливості моделі


Країна виробник


Країна реєстрації бренду

Номенклатура

Особливості тканини


Розмірна група


Ціновий сегмент




Фільтри
Показати ще 60 товарів

Жіноча туніка — безперечно, універсальний та невіддільний елемент літнього гардероба. Залежно від її фасону та тканини виріб можна носити як на пляжі, так і в місті, і деякі варіанти навіть підходять для офісного дрес-коду. Туніки дуже популярні серед сучасних модниць, адже їх можна поєднувати практично з будь-яким взуттям та штанами. В інтернет-магазині Yavshoke ви зможете купити з доставкою по Україні як класичні, так і яскраві, нестандартні моделі.

Асортимент модних тунік під будь-яке вбрання

Купити туніку — відмінне рішення, адже вибрати виріб можна з безлічі різних варіантів. Вирізняють декілька основних стилів, які дуже популярні:

  1. Класичні: якщо ви шукаєте літній варіант, зверніть увагу на класичні туніки з бавовни з вільним кроєм. Вони можуть стати основою вашого гардероба та підійдуть для створення різноманітних повсякденних образів.
  2. Туніки-светри: ідеальний вибір для осені та зими. Вони виконані з гладкого трикотажу з приглушеними кольорами. Іноді такі моделі прикрашають аплікаціями чи принтами.
  3. Туніки-сітки: цей стиль підходить як для пляжного відпочинку, так і для повсякденного носіння. Він особливо вигідно виглядає на дівчатах зі стрункою фігурою, але краще носити під ним тонку майку.
  4. Вечірні: стиль включає варіації в сміливих колірних рішеннях, прикрашені різними декоративними елементами, такими як бісер, паєтки та стрази. Серед доступних моделей можна знайти асиметричні, які надають образу стилю та оригінальності, а також здатні приховати недоліки фігури.
  5. Вишиті: сучасні моделі з етнічними мотивами та вишивкою стають незамінним атрибутом літнього гардероба для жінок, які надають перевагу автентичному стилю.

Купити туніку жіночу вигідно можна, замовивши її у нас на сайті. Yavshoke — це якісні дешеві товари на будь-який смак. Ви гарантовано отримаєте довговічний одяг, який радуватиме не один сезон.

Особливості вибору жіночої туніки

Перш ніж купити жіночу туніку недорого, обміркуйте, для якої мети вам вона потрібна і як ви збираєтеся її носити. Подумайте про те, з яким одягом її поєднуватимете і чи є у вас відповідні аксесуари. Це допоможе уникнути непотрібних витрат та спонтанних покупок.

Вибір туніки не є складним завданням, якщо ви враховуєте особливості фігури, вік і для якої мети вона потрібна. Наприклад, якщо ви плануєте відпустку, можна сміливо шукати туніки з мереживними візерунками, що підходять для пляжного стилю. Для офісного образу підійдуть моделі в лаконічному стилі, переважно класичних кольорів.

Також важливо враховувати довжину туніки. Для формального стилю краще вибирати моделі, що досягають середини стегна. Якщо ви надаєте перевагу коротким варіантам, обов'язково подумайте про те, з яким одягом їх поєднувати, можливо, вам потрібно придбати легінси або вузькі штани.

Цікаві поєднання в образі з тунікою

Найкраще купити туніки жіночі в Україні одночасно з легінсами. Це популярний та стильний образ, який можна доповнити елегантною сумкою та витонченим взуттям, таким як босоніжки чи туфлі з масивними підборами. Туніки також чудово поєднуються з жилетами, виготовленими з різних матеріалів, як-от трикотаж, шкіра, натуральне або штучне хутро. Для літніх днів ви можете вибрати туніку з льону й доповнити її етнічно стилізованим жилетом.

Що стосується джинсів, то рекомендується вибирати класичні моделі джинсів, такі як «сигарети», та доповнювати образ балетками чи ботильйонами на платформах.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії