Банні рушники

Добір за параметрами
Всього 429
Ціна
Від
до

Подарункова упаковка

Бавовна

Колекція

Бамбук

Візерунок



Фільтри
Показати ще 60 товарів

Після ванни або душу дуже приємно загорнутися в теплий, м'який і пухнасте банний рушник. Цей предмет дуже щільно увійшов в життя сучасної людини і робить її набагато простіше і приємніше. В ідеалі у кожного члена сім'ї повинно бути свій рушник, а в ідеалі і зовсім кілька, на заміну. В Інтернет-магазині «Я в шоці» ви знайдете широкий вибір рушників, які обов'язково підійдуть дітям і дорослим.

Матеріал.

полотенца банные Махрові банні рушники, представлені в нашому каталозі, мають розмір 140 * 70 сантиметрів. Такі параметри ідеально підходять для дорослої людини

Класичним матеріалом для виробництва банних виробів вважається махра. Як правило, вона складається з дрібних ворсинок, Діна яких не перевищує 5 міліметрів. Дуже важливо, щоб тканина була щільною. Цей параметр визначається грамами на квадратний метр. Якщо ви хочете придбати пухнасті моделі, вибирайте показник щільності не менш 500.

Якщо ви відвідаєте наш каталог, ви зможете вибрати для лазні бавовняні рушники, значення щільності у яких від 450 до 2 500 г / кв.м.

Серед переваг махрових виробів варто виділити легкість догляду. Їх можна закинути в звичайну пральну машину і прати навіть при високих температурах. Але, головна перевага полягає в тому, що така тканина здатна вбирати вологу завдяки особливій структурі, а саме витягнутим і подовженим петель.

Для виготовлення махорки в усі часи використовувався виключно бавовна. Але, останнім часом особливою популярністю стали користуватися і бамбукові лазневі рушники. Головні переваги таких виробів полягають в антибактеріальних властивостях. У каталозі магазина «Я в шоці», в даний час, представлені виключно бавовняні вироби.

Дизайн.

полотенца для бани Якщо з матеріалом подібних виробів все ясно, варто перейти до їх дизайну. Великі лазневі рушники, представлені на нашому сайті, можуть бути самих різних кольорів і відтінків. Ви можете вибрати сині, сірі, фіолетові, бежеві або моделі в кольорі пудра. Все залежить від ваших уподобань і вимог. Але, варто зазначити, що доглядати за світлим виробами набагато важче і якщо ви підбираєте текстиль дитині, варто зупинити увагу на більш темних тонах.

Далі. Текстиль для ванної може бути прикрашений різними візерунками і вишивкою. Подібний дизайн можливий завдяки різноманітним вставкам. Це може бути смужка, ланцюжок, ромби, ягідки, золоті кола і інші орнаменти. Як правило, такі вставки оформлені з використанням золотистих або сріблястих кольорів. Крім того, візерунок може бути присутнім і на однотонних вироби. Такий ефект досягається завдяки різній висоті ворсу. За допомогою витисненого методу також виготовляються моделі з різними візерунками.

Якщо ви відвідаєте Інтернет-магазин «Я в шоці» ви зможете придбати також набори банних рушників, які складаються з шести виробів однакового розміру і дизайну. Вони відрізняються тільки кольором. Зібравши подібний набір виробів ви можете подарувати кожному з членів своєї сім'ї індивідуальний ний текстиль і зберегти при цьому стильова єдність. Відмінності квітів буде сприяти тому, що ви не переплутати свій рушник.

Для тих, хто хоче купити банні рушники недорого Інтернет-магазин «Я в шоці» стане індивідуальної знахідкою. У нас представлені товари від відомих турецьких брендів, тому ви можете бути впевнені у високій якості всіх моделей.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії