Чашки та кружки прикольні

Добір за параметрами
Всього 2929
Ціна
Від
до

Колір



























































Кришка

Ширина

Підходить для миття в посудомийній машині

Діаметр

Тип ємності

Кількість у наборі

Ситечко

Ложечка

Розмір


























































































Використання мікрохвильовки


Блюдце



Фільтри
Показати ще 60 товарів

чашки прикольные фото Якщо ви не знаєте, що можна подарувати близькій людині чи родичам, не варто впадати в паніку. Є багато цікавих варіантів, серед яких можна вибрати щось найоптимальніше. Сьогодні ми поговоримо про оригінальні чашки та гуртки. Це чудовий сюрприз, який можна придбати не лише самому собі, а й заради якогось свята. Моделів подібних виробів існує дуже багато, тому у вас можуть навіть розбігтися очі.

Наші менеджери з радістю прийдуть на допомогу і проконсультують, яку чашку краще купити як ідею для подарунка і чому.

Основні особливості та переваги продукції.

Перед тим, як реалізувати замовлення, потрібно докладно ознайомитися з усіма особливостями таких товарів, а саме:

  • стильне дизайнерське рішення. Авторський дизайн говорить насамперед про те, що це ексклюзив, якого більше ніхто не має. Гідних аналогів таких чашок ви теж не знайдете;
  • широкомасштабний товарний асортимент. В онлайн каталозі багато варіантів незвичайних чашок, серед яких є класичні моделі однотонних відтінків і яскраві варіанти з принтами. Принти, до речі, дуже довговічні, вони не змиються і не потріскаються після багатьох років використання;
  • якість, підтверджена європейськими стандартами та вимогами;
  • практичність та надійність товарів;
  • матеріали виробництва – екологічно чисті та безпечні;
  • Універсальність використання.

Креативний кухоль з написом можна взяти з собою будь-куди. Для неї характерний невеликий розмір, тому завдяки компактності вона поміститься у будь-якій сумці.

Цікаві чашки, які стали випускати в наш час, дуже відрізняються від товарів, які звикли бачити завжди. Круті чашки нового покоління розробляються за інноваційними технологіями. Є різні форми, матеріали та кольори виробів. Зайшовши в онлайн-каталог магазину «Я в шоці», у покупців буде можливість підібрати оптимальний варіант для себе завдяки спеціальному фільтру. Ви зможете вибрати бажану вартість, дизайн та переглянути інші характеристики продукції. Ми постачаємо недорогі чашки виключно популярних виробників, які вже встигли завоювати довіру сучасних покупців за всі роки перебування на ринку. Окрім класних гарних чашок з незвичайними принтами та зображеннями є варіант придбання моделі, на якій можна малювати крейдою. Це буде дуже цікаво, адже щодня на гарній чашці можна буде писати щось нове – робити замітки для себе або приємно радувати близьких ранковими посланнями. Також маленькі чашки можуть відрізнятися за літражем, тому звертайте увагу на цю особливість. Є і "теплі" варіанти виробів.

Мається на увазі, що зовні ексклюзивна чашка оповита в теплий чохол. Її приємно тримати та зігріватися напоями та спогадами.

прикольные чашки и кружки фото

Широке розмаїття пропозицій допоможе підібрати варіанти для чоловіків, жінок, другої половинки, колег, друзів, родичів. Напис буває пов'язаний із професійною діяльністю, ім'ям, милим прізвиськом людини. Є також нейтральні моделі. Подібні подарункові гуртки неодмінно сподобаються як дорослим, так і дітям.

Чому замовлення подарунка на День Народження варто зробити у нас?

Найкраще звернутися до нашої компанії. На те є багато причин:

  • оперативна доставка по Україні транспортними поштовими службами.
  • високий рівень обслуговування.
  • індивідуальне ставлення як до нових, і до постійним клієнтам.
  • можливість оплати готівкою чи банківською карткою.

Звертайтесь до нас у будь-який час. Чекатимемо на оформлення заявок і дзвінків великим нетерпінням! Зробіть приємно своїм друзям та близьким – подаруйте якісну чашку для друга за гарною ціною.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії