Ляльки

Добір за параметрами
Всього 2442
Ціна
Від
до

Кількість предметів у наборі



Призначення

Тип харчування

Висота


































































































































































































Діаметр

Комплектація



































Розмір

Кількість деталей

Тип акумулятора

Серія




















































































Матеріал упаковки

Комплектація аксесуарами



Вид творчості

Наявність

Страна

додаткові характеристики

Країна виробник


Країна виробник

Країна-виробник товару



Стать дитини

Гарантійний термін, міс.

Можливість спробувати, не розкриваючи упаковку

Кількість в інд. упаковці, шт.

Країна реєстрації ТМ

Код УКТЗЕД

Наявність ручки на коробці


Вік дітей до, років

Соціальні навички

Ean













































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































Інтерактивна


Вхшxд упаковки





















































































додаткова інформація

Розпродаж

Уява

Кількість у майстер-упаковці, шт.

Підходить для сюжетно-рольових ігор

Емоційний інтелект

Країна виробник

Країна-виробник товару

Бренди

Бренді

Матеріал упаковки

Код УКТЗЕД

Найменування різновиду




















































































Возможность попробовать, не раскрывая упаковку



Фільтри
Показати ще 60 товарів

девочки с куклой фото Багато років ляльки для дівчаток вважаються незамінними фаворитами серед іграшок маляток. Вони настільки популярні завдяки привабливому зовнішньому вигляду, яскравому оформленню, популярним персонажам, необмежений простір для фантазій. Будь-яка лялька - захоплююча іграшка або навіть предмет для власної колекції. Серії дитячих ляльок відрізняються комплектацією, кількістю предметів, тематикою, матеріалом, віком, тощо. Але, популярністю користуються не тільки ляльки, але лялькові будиночки, маленька меблі, побутова техніка.

Юним покупцям Інтернет-магазин «Я в шоці» надає можливість купити:

  • лялькові аксесуари
  • будинки, меблі
  • карети, поні, коні
  • коляски
  • ліжечка
  • ванночки
  • безпосередньо ляльки
  • пупси
  • одяг
  • шкатулки, сумочки

Кожен клієнт знайде для себе все необхідне.

Такі різні і такі чудові дитячі ляльки

Зменшені фігурка дають дівчинці необмежений простір для веселої гри, допомагає навчитися спілкуватися, приміряти різні соціальні ролі, втілювати в життя побачені в мультику ситуації, придумувати власні історії. Тому рішення купити ляльку, ляльковий будиночок - правильне рішення, тому що під час ігор дитина розвиває фантазію, вдосконалюється як особистість.

Маленькі модниці спільно з лялькою одягатися стильно, модно зі смаком. Крім того, знайомляться з інтер'єром будинку, вчаться правильно ятрити меблі, наводити порядок, тощо. Уважні тата, мами можуть в ігровій формі навчити дітей, навчити їх корисним речам, з'ясувати мрії, бажання дітей, просто спостерігаючи за маленькою дівчинкою.

Виробники, роблячи ляльки, аксесуари залучають різні матеріали: тканина, сучасний пластик, еластичний силікон, гуму, дерево. Не рідко представлені цілі серії, наприклад конячки, карети, інше приладдя для ваших ляльок. Подаруйте своїй доньці справжнє життя принцеси. Такі вироби можуть бути наділені рухливими деталями та волоссям, яке можна розчісувати, завивати, мити або робити зачіски. Якщо говорити про пупс їх поверхня не просто пластикова, а м'яка, бархатиста. Завдяки цьому створюється враження справжньої шкіри.

Багато тата, мами думають, що купуючи подарунок для дочки, можна без побоювань вибирати ляльку. Суть криється в тому, що моделей ляльок на сучасному ринку величезна кількість. Наш Інтернет-магазин іграшок подарує клієнтам можливість вибрати продукцію на будь-який смак, гаманець.

Для маляток молодшого віку рекомендується замовити ляльку, яка дуже схожа на карапуза. Пупси дозволяють грати в популярну серед дівчаток гру дочки-матері, розвивати материнський інстинкт, сприяє швидкому дорослішання дитини, робить його більш відповідальним.

куклы фото Деякі моделі можна сповивати, навіть годувати. Фахівці радять купити таку ляльку, особливо, коли в сім'ї з'явилася друга дитина

У всі часи були популярні ліжечка, коляски для ляльки. Ви можете відправитися на прогулянку з донькою в парк, просто вийти у двір будинку. Будь-яка дівчинка буде в захваті, отримавши такий цікавий подарунок. Коляски, ліжечка, ванночки можуть бути різного розміру, їх варто підбирати відповідно до улюбленими ляльками дівчинки

Як відомо, кожна жінка любить вбиратися, вибирати одяг своїм діткам. Тому вкрай важливо, щоб така можливість з'явилася у дитини. Звичайно, одяг можна пошити самостійно, але якщо дівчинка дуже маленька можна купити вже готові наряди. Це дозволить юної леді переодягати ляльок, займатися пранням, навчить дбайливо ставиться до речей.

Наш інтернет-магазин «Я в шоці» зможе порадувати Вас не тільки якісними фото і приємними цінами на товари, а також швидкою доставкою по всій Україні не тільки в Хмельницькому, але в такі міста, як Київ, Дніпропетровськ, Одеса, Харків, Запоріжжя, Львів і багато інших! Ви можете залишити свій відгук на сторінках нашої групи в соціальних мережах.

У нашому інтернет-магазині ви зможете вибрати відмінний подарунок і купити ляльку популярного бренду за доступною ціною. На сайті представлений широкий асортимент якісних товарів. В каталозі зручно порівняти різні моделі, характеристики і комплектації. Наші консультанти готові відповісти на будь-які питання, що стосуються асортименту, варіантів оплати або доставки. Ми надішлемо замовлення в Київ, Харків, Одесу або іншого населеного пункту України.

З радістю чекаємо ваших замовлень

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії