Лізуни та слайми, іграшки антистрес

Добір за параметрами
Всього 711
Ціна
Від
до

Колір





















































































Об'єм

Кількість предметів

Артикул

Комплектація










































Розмір



















































Гарантія

Габарити


































































Цена

Наявність

Персонаж

Країна виробник

Вхшxд упаковки

Елемент живлення у комплекті

Тип фігур

Розмір фігур

Розпродаж

Артикул моделі

Група товарів


Вага, г

Габарити довжина

Валюта

Призначення (догляд за особою)

Виробник:



Фільтри
Показати ще 60 товарів

слаймы фото Не знаєте, яку іграшку подарувати дитині. При цьому, щоб з нею було не тільки цікаво, а й корисно грати. Рішення є і дуже просте - це лизун або як його ще називають слайм.

Цей виріб у формі стійкого кольорового желе. Можете не хвилюватися, слайм не маже руки (якщо він якісний), а також не долений прилипати до поверхні.

Базовий (оригінальний).

Звичайний слайм - матовий або глянсовий, без наповнювачів на зразок блискіток або фімо. Він непрозорий, добре липне до рук і розтягується. Створюється на основі білого клею ПВА та згущувача, харчового барвника та ароматизаторів.

Скляний.

Прозорий слайм нагадує скляну рідку масу. Дуже еластичний і добре виглядає з декором. Створюють на основі прозорого клею та згущувача. Для глянсового блиску додають гліцерин. Барвники не потрібні.

Деко .

Деко слайм: прозора маса з декором усередині зазвичай фігурками фімо чи кульками. Створюється з урахуванням прозорого слайма.

Із фішболами.

Фішбол слайм: базовий або прозорий слайм, доповнений плоскими скляними або пластиковими намистинами. Не рідко доповнюється глітером, паєтками. При розминанні приємно шарудить.

Флафи.

Він дуже повітряний і м'який, наповнений маленькими бульбашками, а при натисканні залишаються вм'ятини. При стиску приємно лопається.

Клауд.

Повітряний, хрумкий, він одночасно нагадує сніг та пухнасті хмарки. Його виробляють на основі клею, рідкого крохмалю, води та штучного снігу. Компоненти вступають у реакцію та утворюють густу, не липку масу, яку зручно розтягувати.

Блискучий.

Один з найпопулярніших та найулюбленіших! Виблискуючий слайм створюють на основі клею, згущувача та гліцерину. Також до нього додають гліттер та паєтки. Можна використовувати кілька кольорів, а можна один. Його різновид – галактичний слайм із блискітками.

Глітер.

Це великий лизун з блискітками всіх форм та розмірів. Вони виглядають дуже яскраво та привертають увагу, особливо при розтягуванні! Можна додавати дрібні блискітки і великі паєтки, експериментувати з поєднанням кольорів.

Баттер.

Масляний слайм створюють на основі білого клею, згущувача, м'якої полімерної глини або кінетичного піску. Вони не липкі, і більше нагадують по текстурі пластилін та вершкове масло.

Це просунута версія іграшки, тому рекомендуємо її робити після експериментів з базовим виглядом.

З бульбашками.

лизуны фото

Пухирчастий слайм утворює при зберіганні в контейнері пишну піну. Вона приємно лопається, а при контакті з руками перетворюється на довгі нитки. Під час гри діє як звичайний слайм, але при цьому більш пружний та пористий.

Айсберг.

Один із найскладніших у виготовленні лизунів, але він того вартий! При зберіганні утворює тверду кірку, що нагадує кригу над водою. Приємно хрумтить і тріщить при контакті. Під кіркою флафі слайм, але більш пружний і жорсткий. Для нього потрібні білий клей ПВА, рідкий крохмаль високої якості та піна для гоління.

Лавина.

Поєднує два і більше кольори прозорих слаймів, а також білий колір. У білий контейнер кладуть зверху кольоровий лизун, перевертають кришкою вниз і залишають.

Чому лізуни такі корисні? Насамперед вони розвивають дрібну моторику рук, а також служать чудовим антистресом.

Сучасні вироби випускаються різної форми. Вони можуть бути просто налиті в баночки, а також виконані у формі фруктів, тварин тощо.

Де зробити покупку?

Найкраще відвідати Інтернет-магазин «Я в шоці». На сайті представлена широка різноманітність вибору, а також доступна вартість продукції.

Зробити вибір досить просто так як до кожної позиції прикріплено реальне зображення іграшки, розвиваючих та ігрових килимків, а значить ви знатимете, що саме отримаєте. До того ж у разі потреби зможете звернутися за консультацією до наших менеджерів. Контакти для зв'язку з ними знайдете на веб-сайті у відповідному розділі.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії