Чоловічі шорти

Добір за параметрами
Всього 618
Ціна
Від
до

Виробник

Бренд

Довжина рукава

Посадка

Розмір чоловічого одягу







Особливості моделі

Країна реєстрації бренду

Особливості тканини


Розмірна група

Ціновий сегмент


Особливості крою


Коментар до вимірів



Фільтри
Показати ще 60 товарів

шорты мужские фото Хоча зараз більшість чоловіків не уявляють собі свого гардероба хоча б без одних шортів, роль цього предмета гардероба у створенні стилю зросла відносно недавно. Десятиліттями атрибутом мужності у моді залишалися виключно чоловічі довгі штани – шорти носили лише діти. У Франції їх мали маленькі хлопчики з часів Великої Революції. В Англії вони були головним елементом шкільної моди.

Чоловічі шорти дебютують на тенісних кортах.

Незалежно від географічної широти, у європейських суспільствах пара штанів, що покривають ікри, знаменувала перехід до дорослого життя для хлопчиків. Переломним моментом у цій частині історії чоловічої моди став 1932 рік. Тоді британський тенісист Банні Остін замість того, щоб з'явитися на чемпіонаті США у Форрест-Хіллс на Лонг-Айленді у білих штанях, одягнув фланелеві шорти. До того як англійський спортсмен здивував уболівальників та суперників, шорти зустрічалися також у далекому Непалі. Там чоловічі шорти носили представники армії ще 1880 року, перевіряючи їх зручність та практичність у складних бойових умовах.

Що робили чоловічі бриджі на Бермудах?

Давайте відкладемо спортивні шорти на потім. Адже одним із найвідоміших фасонів шорт є фасон під назвою бермуди, які чудово виглядають у поєднанні з легкою бавовняною сорочкою. Їхня назва зазвичай походить від коралових островів в Атлантичному океані. У 1920-х роках жителі цих територій черпали натхнення від офіцерів, одягнених у військові штани, які ходили місцевими гаванями, копіюючи їх одяг та переробляючи його відповідно до потреб тубільців. Пізніше бермуди припали до смаку туристам, які також масово відвідували мальовничі острови. Європейці також охоче носили цей фасон, коли поверталися додому, черпаючи натхнення у стилі, створеному мешканцями острова.

Деним, денім всюди!

Не всі люблять спортивний стиль і в цьому немає нічого жахливого! Вибираючи модні чоловічі шорти різноманітних фасонів та кольорів, ви можете надати своєму образу зовсім нового характеру. Незважаючи на те, що вони поєднуються з футболками, більшість фасонів можна носити із легкими бавовняними сорочками у стилі кежуал. Чоловічі джинсові шорти, а також дірки та потертості, що мають, будуть чудово дивитися з майкою.

мужские шорты фото

Що стосується взуття, яке поєднується з чоловічими шортами, то в пляжному образі підійдуть шльопанці або зручні босоніжки. Носячи кожен день чоловічі шорти, ви можете зупинити свій вибір на кросівках та кедах або поєднувати класичні, світлі бермуди та лофери. Таким чином, ви створите легкі та з ноткою елегантності луки для літніх днів.

Бавовняні чоловічі шорти для спеціальних завдань.

Ідеально підходить для тренажерних залів, бігу, незамінних у командних змаганнях – поєднання футболок з короткими рукавами та шортами – один із найпоширеніших луків у спортзалах, на майданчиках або у парках, який люблять наполегливі ентузіасти для щоденних чи багаторазових пробіжок на тиждень. Їхній вільний крій підійде не лише під час фізичних навантажень. Чоловічі шорти із еластичного матеріалу незамінні під час відпочинку. Згадаймо – у кого з нас не було спортивних шортів під час блаженного відпочинку чи шашлику з друзями? Ось...

Тому в Інтернет-магазині «Я в шоці» ви знайдете модні чоловічі бриджі, що забезпечують комфорт носіння – моделі з трикотажу у різних кольорах, оснащені рантом на поясі. Їхня перевага в тому, що вони підходять для будь-якого типу фігури, забезпечуючи свободу рухів.

Вартість одягу з нашого каталогу також доступна. Можете знайти бюджетні, дорожчі моделі. Покупців неодмінно порадує широкий асортимент вибору, завдяки чому зможете підібрати рішення з приводу. Підібрати відповідний розмір допоможуть наші досвідчені консультанти.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії