Настільні набори

Добір за параметрами
Всього 3
Ціна
Від
до

Матеріал

Вага, г

Виробник

Бренд

Виробник:

Індикатор заряджання



Фільтри

Настольные наборы фото

Щоб все завжди було на своїх місцях, потрібно купити сучасний органайзер для дрібниць. А щоб для всього було місце, рекомендуємо звернути увагу на настільні набори. Вони в широкому асортименті представлені на сайті нашого Інтернет-магазину.

Набір настільний - як вибрати, з чого складається?

Якісний органайзер - це незамінний атрибут на столі керівника, ділової людини. Роблячи планування, роботу комфортною, такі товари також додають кабінету статус і можуть стати приємним подарунком для чоловіка і жінки. Виконаний з дерева, якісного пластику і змішаних матеріалів настільний органайзер керівника може включати в себе найрізноманітніші комплектуючі, мати певну стилістику. Про те, як вибрати подібні вироби для керівника ми розповімо вам нижче.

Наш Інтернет-магазин « Я в шоці » - широкий вибір товарів на будь-який смак.

Настільні набори мармур для офісу дуже важливо вибирати виходячи з стилістики приміщення. Якщо кабінет керівника класичний, то максимально ефектно і доречно в ньому буде виглядати рішення з натурального дерева. Купуючи такі товари слід пам'ятати про декілька основних правилах:

  • варіант з дерева буде важким, його ціна буде в рази перевищувати вартість пластикових аналогів
  • дуже важливо, щоб покриття вироби, а також його шви не були гладкими - це говорить про наявність пластикових компонентів
  • міцність, розмір, практичність - все це важливі показники при виборі
  • важливо підібрати варіант, який підходить під дизайн, колірну гамму приміщення
  • деякі сучасні органайзери для керівника можуть включати в себе вставки з металу, напівдорогоцінного каміння, додає їх вартість

Представлені у нас настільні набори преіміум-класу можуть бути не тільки класичним, але, виконаним в більш сучасних стилях. Дуже важливо звернути увагу, що інтернет-магазин «Я в шоці» пропонує три основні категорії даних товарів:

  • дерев'яні моделі - підходять в подарунок керівнику, мають високу якість, ціну
  • підставки під канцтовари підійдуть для організації робочого, домашнього простору, укомплектовані простіше
  • комбіновані містять в собі предмети з натурального дерева, мармуру, що робить їх ідеальним подарунком для бізнес-партнерів і начальників

Якісні настільні набори для керівника можуть включати в себе безліч предметів - підставку з дерева або каменю, горизонтальний або вертикальний лоток для паперів, стакан для олівців, годинник, тримач для календаря і тд. Подібні настільні комплекти для офісу варто вибирати виходячи з основних потреб, стилю роботи і звичок.

Дуже важливо, перед покупкою, вивчити звички людини, звернути увагу на зміст його столу. І тільки після цього купувати сподобався органайзер з дерева або пластика. У нашому магазині ви зможете знайти моделі абсолютно різної цінової категорії і дизайну. Адже наша продукція розрахована на покупців з різними фінансовими можливостями.

органайзеры на стол фото

Що пропонуємо своїм клієнтам

Це можуть бути як класичні рішення, які складаються з підставки (зазвичай мармурової), а також потрібних предметів. А саме підставки під ручку, під стікери або паперу для запису. Деякі моделі йдуть в комплекті з невеликими годинами, цікавими фігурками, тому подібними прикрасами.

Як альтернатива - фігурні органайзери, наприклад, у вигляді машинок.

Де зробити покупку

Найкраще для цього звернеться в наш Інтернет-магазин. У нас представлені моделі на будь-який смак, що дозволить підібрати модель кожного нашого клієнта.

Якщо ви шукайте сувенірні подарункові набори, то робіть свої покупки в інтернет-магазині « Я в шоці », насолоджуйтеся швидким шопінгом, приємними розцінками, широким асортиментом товарів!

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії