Оригінальні брелоки та магніти на холодильник

Добір за параметрами
Всього 168
Ціна
Від
до

Ширина

Довжина

Розмір, см

Гарантія

Матеріал основи

Країна виробник


Країна-виробник товару


Матеріал фігур

Країна реєстрації бренду:

Кількість предметів у наборі, шт


Особливості

Вага, г



Фільтри
Показати ще 60 товарів

оригинальные брелоки фото Усі звикли до того, що магніти на холодильник – це найпоширеніший сувенір, яким часто обдаровуємо один одного, коли повертаємось із відпочинку, відрядження чи інших поїздок. Прикольний магнітик, у цьому все. Але насправді, на деяких холодильниках саме завдяки їм можна прочитати цілу історію поїздок господарів, поринути у приємні спогади.

Але сучасні бренди запевняють, що магніти мають набагато більше значення, ніж звикли про них думати. Так розміри можуть мати різні, а також призначення.

Цікаво? Тоді запрошуємо відвідати Інтернет-магазин «Я в шоку», де можна купити не лише магніти, а й магнітні дошки для дому.

Маленькі магнітики на холодильник.

Отже, магніти, якщо говорити про звичайні маленькі, бувають кількох видів - сувенірні, рекламні, художні, пам'ятні. З цієї серії пропонуємо звернути увагу на:

  • незвичайний магніт з орнаментом для тих, хто цінує народні традиції у сучасній обробці
  • оригінальний магніт з містами, який сподобається не лише тим, хто ніколи не був у цьому місті, а й тим, хто в десятки разів відвідав нашу чудову столицю
  • гарний магніт для патріотів своєї держави стане чудовим подарунком навіть для українців за кордоном

Магнітні іграшки для малюків.

Якщо говорити про дітей, то для них креативним подарунком для них буде магнітний конструктор. За допомогою магнітних елементів можна складати різні фігури. А справжнім сюрпризом для дітей стануть такі магнітики, як набір українською мовою. Малята із задоволенням складатимуть знайомі, нові слова на холодильнику, поки мама готуватиме смачний обід. Але навіть дорослі можуть використовувати такі корисні магніти, залишаючи один одному романтичні послання.

Щоб забути, запишіть на магнітній дошці.

Магнітні дошки, кольорові магніти. Ще один цікавий вид магнітів трохи більших розмірів – це ексклюзивні магнітні дошки. Де їх можна встановлювати, як використовувати:

  • цікаву наклейку під малювання крейдою можна встановлювати в дитячій кімнаті, щоб разом із дітьми вчитися писати цифри, літери, не лише рецепти, різні повідомлення рідним
  • неординарну наклейку для малювання крейдою можна встановити на кухні закладу харчування – ресторану, кафе для користування персоналом
  • замовити недорогу магнітну дошку в інтернет-магазині «Я в шоці» можна встановити будинки. Вона не тільки урізноманітнить інтер'єр будинку, легко дозволить парі щодня пояснюватися один одному повідомленнями, залишеними з любов'ю вранці.

Найкращі подарунки у вигляді простих речей.

Начебто такі знайомі, водночас нові, цікаві магніти, магнітні дошки не лише прикрасять ваш будинок, а й подарують радість вашим близьким, друзям, родичам. Вибирайте ті магніти, які найкраще підходять для них, замовляйте у каталозі. Відмінні ціни на сувеніри та подарунки приємно здивують вас.

магнитики фото

Вибирайте своє рідне, щоб не лише підтримати вітчизняного виробника, а й переконатися, що він витримує всі вимоги виробництва європейського рівня.

У нас діє швидка доставка по всій Україні, її дешева вартість суттєво не впливає на загальну вартість замовлення.

Отже, якщо на холодильнику ще біліє вільне місце, прикрасьте його класними магнітиками. У дитячій кімнаті встановіть магнітну дошку для веселих розваг ваших малюків. Нехай кожен куточок вашої оселі наповнюється щирим сміхом, радісним настроєм. Тому що з нами інакше не буває!

Де зробити покупку?

Інтернет-магазин «Я шокований» здатний задовольнити всі вимоги, запити сучасних клієнтів. Вас неодмінно порадує висока якість товарів, доступна вартість усієї продукції, а також широкий асортимент вибору оригінальних брелоків для холодильника.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії