Добір за параметрами
Всього 80
Ціна
Від
до

Тип управління

Тип пилозбірника

Ширина

Довжина

Призначення

Потужність

Джерело живлення

Кількість режимів роботи

Висота

Діаметр

Тип установки

Напруга

Виробник

Розмір



























Рівень шуму

Тип кондиціонера

Призначення кондиціонера

Режим роботи кондиціонера

Індикатор заряджання

Колір світіння

Країна виробництва

Страна

Тип внутрішнього блоку

додаткові характеристики















Таймер вимкнення

Потужність в режимі охолодження

Довжина шнура живлення

Тип джерела світла

Кількість швидкостей роботи вентилятора

Вид проекції

Упаковка товара

Дитячий вік



Фільтри
Показати ще 20 товарів

оригинальные подарки фото

Кожна людина без винятку любить отримувати подарунки, більшість із нас не проти зробити подарунок близькій людині, другові, показуючи тим самим своє ставлення до неї. Поняття подарунка існує протягом усієї історії людства, як нього може виступати будь-що, що має хоч найменшу цінність. Хоча для сучасної людини вартість має невелике значення, вона готова заплатити будь-яку суму, щоб купити унікальний подарунок. Саме в унікальності, оригінальності міститься родзинка сучасних подарунків, звідси випливає ціна вища, ніж у традиційної книги, кришталевої вази.

Оригінальні подарунки та ідеї для них – вибираємо особливі подарунки.

Коли йдеться про подарунок близькій людині, знайомій чи колезі по роботі, то вона вибирається виходячи з декількох категорій для:

  • близьких людей
  • вдома
  • відпочинку
  • офісу
  • свято
  • хлопців
  • дівчат

Для дівчат найпопулярніші унікальні, оригінальні подарунки можна знайти, завітавши на інтернет магазин унікальних подарунків, де хітами продажів виступають оригінальні світильники, нічники, проектори зоряного неба. Такий презент корисний, гарний водночас. Для хлопця необхідний раціональніший сувенір, наприклад стильні аксесуари для пива, пивні станції, формочки для льоду. Для співробітників офісу найкращим вибором будуть оригінальні презенти для інтер'єру, книги-сейфи, які прикрашатимуть стіл, надаватиме йому стиль.

Інтернет-магазин "Я в шоці".

Вигідно купити унікальний подарунок для будь-яких категорій людей, будь-якого свята можна в інтернет-магазині «Я в шоці». Пропонуємо товари недорого, щоб для кожного стала доступніша можливість радувати своїх близьких. Навіть якщо знаходитесь у найдальшому куточку України, служба доставки доставить придбаний подарунок точно за адресою, в обумовлений термін.

Ласкаво просимо до одного з численних каталогів інтернет магазину «Я в шоці», де, як уже зрозуміли, зібрано ще одну колекцію. Але цього разу представлений не вузькоспрямований набір товарів, одразу кілька напрямків, які можуть стати чудовим видом на подарунок. При цьому покупцям не доведеться витрачати годинник на пошук в інших каталогах, підібрати щось оригінальне, унікальне протягом кількох хвилин.

Каталог де є все!

подарки фото

Особливість цього каталогу в тому, що тут зібрано одразу кілька напрямків подарунків, які підходять дітям, дорослим чоловікам, жінкам, колегам по роботі, друзям.

Це означає, що в одній колекції зібрано презенти для туристів, домогосподарок, спортсменів, любителів гарного декору. Тут знайдете аксесуари, які стануть у нагоді у повсякденному житті, оригінальні предмети мистецтва. Але все гаразд.

Предмети декору. У цій категорії знайдете безліч предметів, що гармонійно впишуться в інтер'єрний простір будинку. Це картини, настільний годинник, фоторамки, навіть глобуси для бару. Такому сувеніру зрадіє людина, яка, як кажуть, має всі, парочка інтер'єрних доповнень зайвими, не будуть ніколи.

Крім цього, в каталозі представлені чоловічі, жіночі парфуми, колекційні набори для спиртних напоїв, пивні келихи ручної роботи, безліч інших товарів, які можуть стати незабутнім подарунком до найближчої урочистості.

Ну, сподіваємося щось зачепило, бо відчуваємо, як спалахнули ваші очі. Розуміємо. Подарунки не тільки виглядають привабливо, але виконані якісно. Так що вперед за покупками, ну досвідчені консультанти готові допомогти з вибором, зможуть відповісти на запитання. Бажаємо відмінних свят, веселого проведення часу.

Якщо все ж таки знадобиться допомога з вибором презентів, звертайтесь до консультантів. Контакти для зв'язку з ними знайдете на нашому веб-сайті у відповідному розділі.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії