Приколи для дорослих, кубики камасутри, пояси вірності

Добір за параметрами
Всього 105
Ціна
Від
до

Розмір















































Фільтри
Показати ще 45 товарів

кубики для взрослых фото Хто з нас не любить жартувати зі своїх друзів чи знайомих? Мабуть, люблять усі! Приколи для дорослих, розіграші та сифіліс оточують деяких людей лише на перше квітня, а деякі не проти повеселитися незалежно від дати в календарі, пори року чи доби. Для любителів небанальних жартів, розіграшів та фанатів створення безглуздих та веселих ситуацій, у нашому інтернет-магазині «Я в шоці» є значний список різних товарів.

Повернувшись додому з роботи втомленим або, не знаючи, як підняти настрій у компанії, ми проживаємо наші найкращі дні в смутку та в смутку, хоча могли б повеселитися.

Завдяки інтернет-магазину «Я в шоці», ви можете розбавити сірі будні посмішками та нескінченними веселощами. У нашому інтернет магазині, є такі товари, здатні привнести у ваше життя і життя оточуючих вас людей більше позитиву, це:

  • шокери для розіграшів у вигляді ручок, жуйки або брелока
  • кубики камасутри, пояси вірності та інші приколи для дорослих
  • подушки пердужки і мило
  • обереги та розмовляючі іграшки на батарейках
  • накладні попи та гігантські презервативи
  • фартухи з відвертими та забавними малюнками
  • забавні соски та сімейні подвійні кубики
  • стрип-дартс
  • жуйка з кров'ю
  • батоги, хутряні наручники та багато іншого

Товари з нашого каталогу чудово підходять для тих, хто хоче розіграти не лише своїх друзів, а й другу половинку. Широкий асортимент нашого каталогу дозволить вибрати виріб, який повністю задовольнить усі ваші вимоги, побажання.

Урізноманітнити своє інтимне життя досить просто за допомогою спеціальних приколів для дорослих. Це досить якісні вироби, тому ними можна скористатися досить тривалий час.

Окреме місце у цій категорії займають кубики камасутру. Припустимо, ви з партнером вже все випробували, але хочеться чогось новенького. Тоді такий кубик стане ідеальним придбанням. На кожній його грані написано завдання чи намальована поза для занять коханням. Пара, кидаючи кубик довіряє вибір долі. Іноді такі вироби можуть бути флюорисцентними, що допомагає наголосити на романтичній, інтимній атмосфері.

Ще один різновид розіграшів для дорослих – пояси вірності. Цей виріб який не обов'язково використовувати, але як жартівливий подарунок купити варто.

Якщо ж він сподобається партнеру (присутні як жіночі, так чоловічі рішення), його можна використовувати не тільки як незвичайний сувенір, але за прямим призначенням.

Фартухи з незвичайним малюнком чудове рішення. Погодьтеся, будь-яке приготування буде приємніше, якщо будете бачити чоловіка, дружину в такому незвичайному вбранні. Вибір сюжету досить широкий, завдяки чому замовити найбільш підходящий варіант не складе ніяких труднощів.

приколы для взрослых фото

Де зробити покупку?

Ідеальне місце Інтернет-магазин "Я в шоці". Щоб зробити покупку речей для розіграшів у нашому інтернет-магазині, вам потрібно зробити всього кілька звичайних дій. Або зайти на наш сайт та здійснити покупку або зв'язатися з нашими менеджерами за телефонами чи електронною поштою, вказаними на сайті в розділі «Контакти». Так само у наших менеджерів можна уточнити всі цікаві для вас подробиці по товару, що купується.

На нашому сайті можна сплатити покупки будь-яким зручним для клієнта способом як готівковим, так і безготівковим розрахунком. Доставка наших товарів здійснюється у найкоротші терміни. По Україні замовлення пересилаються Новою поштою за передоплатою і доставляються протягом декількох днів. Доставка можлива не лише Новою поштою.

Ставайте нашим клієнтом, розігруйте своїх друзів, родичів і просто знайомих і забудьте про сірі будні, чергуючи пранки та розіграші, стільки, скільки захочете. Життя без сміху нудне, і змінити його цілком вам під силу, а ми будемо раді вам у цьому допомогти.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії