Прикольні Кубки та Статуетки, нагородні, жартівливі

Прикольні Кубки та Статуетки, нагородні, жартівливі

Добір за параметрами
Всього 5
Ціна
Від
до

Висота

Розміри див.



Фільтри

статуетки фото Навряд чи ви побачите спортивний захід, який би обходився без виділення найкращих гравців, команд та тренерів! Тому, якщо ваше життя пов'язане зі спортом, є організатором тих чи інших естафет, марафонів, забігів, турнірів, то вам потрібно продумати, щоб преміювання лідерів у цій сфері було гідним.

Прикольні кубки та статуетки – оригінальні та цікаві презенти!

Нагородна атрибутика від "Я в шоці".

В асортиментному ряді інтернет-магазину є шикарний вибір! Ви тільки подивіться:

  • кубки
  • статуетки
  • нагороди та призи
  • дипломи на металі
  • жетони
  • грамоти та медалі
  • тарілки нагородні та багато іншого

Ми продумуємо, щоб нагородна атрибутика для спортсменів приносила не лише радість від перемог, а й була надійною та красивою.

Ви завжди зможете зробити в нашому магазині обдуманий та хитромудрий вибір. До кожної товарної позиції ми додаємо повний опис за характеристиками: колір, наявність ручок, кришок, матеріал чаші та ніжок, розмір. Ідеальні нагороди для ваших фаворитів уже чекають у нашому магазині!

Спортивні досягнення, які варті уваги.

Ми знаємо, що будь-який маленький крок на шляху до спортивної кар'єри це велике досягнення кожної людини. Не завжди слід орієнтуватися лише на показові виступи та змагання, щоб відзначити найкращих. Оцінка руху вперед кожного спортсмена – ось як оцінює мудрий тренер! Тому замовити недорогу та при цьому якісну нагороду ви можете не тільки для великих змагань.

Постачання нагородної та призової атрибутики здійснюється на певних умовах. Щоб дізнатися більше, потрібно переглянути розділ сайту з оплати та доставки товару.

Або просто поговоріть з менеджером та розвійте всі свої сумніви.

Нагородна продукція виготовляється з різних матеріалів. Відповідно змінюватись може його вартість. Для змагань невисокого рангу підійдуть порівняно недорогі кубки, але для серйознішого змагання потрібно вибрати щось дорожче. Організатори повинні завчасно подбати про покупку якісної нагородної атрибутики. Це дозволить нагородити учасників, виділити найкращих. У футбольному турнірі існує чимало категорій, за якими можна відзначити гравців. Важливо купувати їх у перевіреному місці, щоб отримати гарантію надійності, прийнятної якості та інші важливі переваги.

Чимале місце посідають сувенірні нагороди. Наприклад, кращому вчителю, мамі, на честь річниці компанії.

награды шуточные фото

Жартівливі кубки можуть відрізнятися різними параметрами, наприклад, висотою, кольором, розмірами підставки та іншими характеристиками. Традиційними варіантами оформлення є срібний та золотий. Висота, як правило, варіюється в межах від 10 до 60 см. Пропонується і непоганий вибір додаткових колірних рішень, що дозволить нагороду зробити оригінальнішою. У деяких статуетках передбачено спеціальне місце під жетон, куди наноситься інформація про команду або конкретного гравця. Більшість моделей тематично прикрашені, наприклад, за допомогою м'яча зверху. Відразу видно, до якого виду спорту належить нагорода у відповідь.

Основа зазвичай виготовляється з натурального каменю, а для виготовлення ніжки застосовується пластик, метал. Кубки відрізняються гарним рівнем міцності та надійності. Це привабливі вироби, які приємно отримувати при досягненні добрих результатів у спорті. Щоби змагання запам'яталися учасникам не можна залишати переможців без нагород. Вони зберігатимуться багато років, будуть основою гордості. Тому перед проведенням будь-якого турніру незалежно від масштабів та інших особливостей бажано наперед придбати необхідну кількість атрибутики для призерів.

Найкращі моделі знайдете в Інтернет-магазині «Я в шоці».

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії