Скарбнички

Добір за параметрами
Всього 406
Ціна
Від
до

живлення

Довжина

Розмір упаковки

Гарантія

Масштаб

Страна

Країна реєстрації бренду


Країна-виробник товару

Вага в упаковці, кг


Дитячий вік

Тип фігур

Вага товару

Виробник:

Вес с упаковкой, кг




Фільтри
Показати ще 60 товарів

прикольные копилки фото Багато людей представляють скарбнички для грошей як невеликі порцелянові чи гіпсові фігурки різних тварин зі смішними написами та незвичайними квітами. Це аксесуар, який не виходить із моди, користується популярністю серед дітей, дорослих. А сучасні пропозиції можуть вразити кожного.

Різноманітність скарбничок для грошей.

На ринку знайдеться продукція на дитячі тематики для молодих, сім'ї, мандрівників та працівників різних сфер праці. Це чудовий варіант подарунка на будь-яке свято. Достатньо просто підібрати відповідну модель виробу. Є навіть моделі з іграми, тобто при натисканні на сейф, спрацьовує механізм і з дверцят вилазить тварина і забирає монету. Такі модифікації скарбничок подобаються дітям.

Безліч виробників перейшли на натуральні матеріали та використовують у роботі дерево. В основному товари для грошей роблять вручну, тому всі візерунки та написи зроблені з душею. Дерев'яні варіації чудово підходять під будь-який інтер'єр. Вони добре вписуються і в класичний дизайн, і в модерн, і в хай-тек.

Як підібрати виріб.

Також слід оцінити отвір для грошей та розміру. Ціна різновиду продукції відрізняється. У отвір мають проходити як паперові гроші, так і дрібниця.

Багато хто з них у разі наповнення розбиває, але такі класи скарбничок призначені також і для декору. У такому випадку внизу виробу виробляється отвір з прошарком. У будь-який момент зсередини витягується вміст, і конструкція закривається ковпачком. Це дозволяє зберегти продукцію неушкодженою та гарною.

Якщо вибирати товар по фэн-шую, рекомендується вибирати товари круглої форми, без гострих частин. Що стосується кольору, то у забарвленні мають бути такі відтінки — червоний, синій, бежевий, золотий чи срібло. Розмір також має значення. Великі речі притягують грошовий потік, тому їх найчастіше дарують.

Сучасні різновиди.

Всі моделі представлені в каталозі нашого магазину можна розділити на чотири групи.

Перша їх перш за все підходить дітям. Вона виконана як маленький дитячий сейф з окремими отворами для купюр, монет, а також кнопка для кодового замку. Купівля такої «іграшки» несе виховну функцію, оскільки дитина з ранніх років навчатиметься економити, самостійно розпоряджатися фінансами. Крім того, наявність кодового замку подарує малюкові впевненість, що на його гроші точно ніхто не зазіхатиме. Особливо актуально, якщо сім'я велика, багато братиків, сестер. Деякі, досить дорогі моделі дозволяють підраховувати скільки грошей вже накопичилося в сейфі.

прикольные подарки и копилки фото

Другий варіант – рамки. На прозорому склі зазвичай нанесений малюнок, який означає, на що людина буде збирати гроші. Завдяки прозорій передній стінці завжди видно, скільки грошей вже накопичилося, скільки залишилося до досягнення мрії. Не рідко такі моделі підходять для колекціонерів, які збирають, наприклад, винні пробки. Рамка-скарбничка стане чудовим доповненням інтер'єру.

Третій варіант – оригінальна скарбничка-календар. Вона є дерев'яним ящиком на бічних гранях якого нанесений календар. Коли ви вкидаєте в скарбничку певну суму відзначаєте її. Наприклад, якщо кинули 360 гривень, закреслюєте таке ж число. На передній частині написано мотивацію: на що збираєте гроші, наприклад, на мрію, на море, на машину.

Останній різновид – фігурки. Це скарбничка керамічна у класичному її виконання. Можуть бути тварини, персонажі казок, мультиків тощо. Сучасні моделі не завжди потрібно розбивати, на дні є спеціальний гумовий затор, що дозволить багаторазово використовувати статуетку.

Де зробити замовлення?

Зробити покупку такого важливого аксесуара можна в Інтернет-магазині «Я шокований». Задовольнимо всі ваші вимоги.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії