Проектори

Добір за параметрами
Всього 13
Ціна
Від
до

Тип управління

Матеріал підошви праски

Кількість режимів роботи

Довжина мережевого шнура

Модель

Гарантія

Пульт дистанційного керування

Операційна система

Матеріал каркасу

Напруга мережі

Термін служби ламп

Режим роботи

Тип освітлення

Світловий потік


Ступінь захисту IP

Спосіб монтажу

Тип матриці

Кількість динаміків

Яскравість

Співвідношення сторін

Максимальна роздільна здатність

Контрастність


Проекційне відношення

вага

Габаріті

Вид освітлення

Родное разрешение

Срок службы светодиодной лампы

Коэффициент контрастности

Проекционное расстояние

Диапазон размеров проекции



Фільтри

Проектор - яке дозволить поринути в чарівний світ при перегляді кіно без відвідування кінотеатру. Якщо правильно вибрати подібну техніку, воно прекрасно впишеться в загальну стилістику приміщення, подарує зручність, приємні емоції під час використання.

Інтернет-магазин « Я в шоці » зібрав в каталозі обладнання популярних торгових марок за конкурентною ціною і з вигідними умовами придбання.

Проектор фото

Який проектор краще

З каталогу можна купити мультимедійний проектор одній з популярних видів:

  • домашнього кінотеатру - моделі з відмінною контрастністю і зі зниженим шумовим рівнем. Яскравість таких моделей буває контрастною, так обмеженою
  • настільні офісні - класичні портативні варіанти, їх не рідко використовують, якщо в кімнаті погашений світло. Прекрасно підходять для транспортування, як варіант - можуть вішатися під стелею
  • новорічні - працюючи такий проектор створює яскраві, кольорові новорічні картинки
  • інсталяційні - габаритний проектор, купити який стоїть за потужного лазерного джерела світла. Більшість моделей комплектуються знімними об'єктивами, дозволяє вибрати оптику під необхідну проектовану відстань

Крім представлених категорій у продажу також пропонуються прилади для освіти, інтерактивних дощок, мобільні та кишенькові комплекси, а також портативні проектори, які без проблем можна брати з собою, переносити з кабінету в кабінет, а також брати з собою на природу. Це можливо, оскільки пристрої працюють від акумуляторів. Вартість проектора безпосередньо залежить від його характеристик.

Параметри, на які варто орієнтуватися

проектор для дому фото

Щоб визначитися між пропозиціями, перш за все, слід оцінити таку особливість техніки, як яскравість. Яскравість моделей з нашого каталогу в середньому становить 400 люмен і вище. Товари з таким показником економно споживана потужність. Компактні, недорогі, але продуктивні. Ширина пристрою близько 30 сантиметрів, глибина трохи більше 20 сантиметрів, а висота і зовсім не велика - всього 10 сантиметрів. При цьому вага пристрою

При покупці в інтернет-магазині проекторів рекомендує спочатку визначитися з метою придбання і поставленими завданнями. При правильному підборі зображення на екрані буде яскравим як при денному, так і при вечірньому освітленні.

Крім заявленого параметра звертати увагу також слід на дозвіл матриці. Вона визначає чіткість і зернистість переданого малюнка. Різновиди пропозицій по асортименту для цифрових і електронних проекторів:

  • 1024x768
  • 1280x800
  • 480p

Дозвіл дає можливість переглядати фото- і відеоконтент в форматі HD, Full HD.

На що звернути увагу при виборі пристрою

Купуючи лазерний проектор, необхідно, щоб він відповідав наступним критеріям: гарне фокусування, відмінна передача кольору, відсутність дорогою лампи, легкість. При виборі контрастності і яскравості показник повинен становити не менше 400 лм. Альтернатива ламповим комплексам - товари LED або лазерного типу. Також потрібно, щоб прилади були легкими. Оптимальна вага до 3 кг. Їх зручно переносити і переміщати з кімнати в кімнату, навіть брати з собою на вулицю, в парк.

Не менш важливий фактор - додаткові можливості. Безумовно хорошим плюсом виступить тому, що, якщо техніка буде укомплектована вбудованою акустикою, з'єднанням з інтернет-мережею, можливість дистанційного керування, тощо. Синхронізація з носіями і наявність вбудованого акумулятора розширюють сферу застосування обладнання.

Інтернет-магазин « Я в шоці » дозволяє підібрати моделі, корпус яких виконаний з металу. Такий корпус робить проектори для дому більш надійними.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії