Іграшки для малюків

Добір за параметрами
Всього 948
Ціна
Від
до

Кількість предметів у наборі




Розміщення

Матеріал корпусу

Призначення

Кількість предметів






Комплектація




























































Призначення

Память

Матеріал виготовлення


Гарантія

Потужність, Вт

Елементи живлення

Кількість фотографій

Товщина

Габарити

































































Тип підключення

Персонажі

Вид товару

Кількість гравців

Персонаж

Кількість задіяних гравців

Формат акустики

Країна виробник

Країна реєстрації бренду



Країна-виробник товару


Гарантійний термін, міс.

Можливість спробувати, не розкриваючи упаковку


Кількість в інд. упаковці, шт.

Країна реєстрації ТМ

Вік дітей, міс.



Наявність ручки на коробці


Вік дітей до, років





Уважність

Допитливість

Логічне мислення

Рекомендовано для дитячих садків, центрів розвитку та шкіл



Підходить для інклюзивної освіти


Математичні навички

Відповідає концепції НУШ

Ean
















































































































































































































































































Без елементів живлення

Категорія товару

Тип фоторамки

Розміри фото

Уява

Кількість у майстер-упаковці, шт.








Дрібна моторика

Розпізнавання кольорів

Зорово-моторна координація

Країна-виробник товару

Бренди

Вага, г

Роз'єм

Бренді

Видавництво

Габарити, см

Декоративне оформлення

Матеріал фоторамки

Возможность попробовать, не раскрывая упаковку



Фільтри
Показати ще 60 товарів

игрушки для малышей фото Безпечні, які пройшли контроль якості — лише ці іграшки для малюків потрапляють на полиці нашого Інтернет-магазину «Я шокований». У той же час асортимент товару дозволяє знайти саме те, що потрібно вашій дитині, враховуючи її вік, стать та інші особливості.

З народження діти виявляють інтерес до яскравих іграшок. Віртуальний каталог пропонує на вибір підвісні карусельки, які кріпляться до ліжечка або візка. Яскраві фігурки тварин виготовлені з безпечних матеріалів, надійні та симпатичні. Для немовлят є м'які моделі на кліпсах — нехай улюблене звірятко супроводжує на прогулянках, охороняє сон, буде поряд під час денних ігор. Є також підвісні іграшки, що говорять і привертають увагу дитини від народження.

Обов'язковий предмет побуту для немовлят – прорізувач для зубів. У магазині можна купити тверді або м'які брязкальця, гризучи їх, малюк масажує ясна. У каталозі товарів для новонароджених знайдуться механічні тварини з екологічного пластику, що розвивають увагу, сприйняття кольорів, координацію рухів. Дитячі іграшки для найменших включають пластмасові або гумові предмети для купання: качечок, тварин, у вигляді кубиків, дрібних фігурок.

Для розвитку дітей із півроку до року підійдуть ігрові набори. Про квіти, рахунок до п'яти розкажуть навчальні кольорові олівці. Кожен із п'яти предметів відтворює понад 35 різних звуків, фраз, пісень з мультфільмів.

Якщо вирішили замовити для дитини навчальні подарунки, такі моделі також знайдете у нас. Іграшка перемикається між трьома рівнями навчання в залежності від віку дитини: від 6 місяців, від року до півтора року. Вона навчить малюка алфавіту, частин тіла, а також розважить його веселими піснями.

Ігри для дітей від року.

У цьому віці корисні пізнавальні ігрові набори. Під веселі пісеньки вони навчать малюка рахунку до п'яти назв квітів. Музичний стіл, дитячий планшет, пульт, телефон – такі інтерактивні ігри розвивають моторику, сприйняття, логіку, пам'ять.

В арсеналі дитини має бути не лише логічна та інтелектуальна розвага. Для ігор поза домом зручніше використовувати дерев'яні іграшки, каталки, паски, цебра, лопатки. Все це батьки знайдуть у величезному асортименті на полицях гіпермаркету.

развивающие игрушки фото

Чим старша дитина, тим цікавіше їй грати з іграшками, які потребують виконання складних завдань. Так звані сортери привчають мислити логічно, складаючи предмети за певним принципом, орієнтуючись з їхньої колір, форму, картинки. Конструктори, у тому числі магнітні набори, розвивають моторику, концентрацію, координацію, а головне, це відмінні інструменти для розвитку фантазії! Саморобні фортеці, будинки, гаражі, цілі міста – все це захоплює дитину та надихає на творчість.

Дитячі іграшки для купання: все, що потрібно для перетворення купання на захоплюючу гру. Процедура купання має досить велике значення у житті маленької людини. Для того, щоб урізноманітнити цей момент у нашому інтернет-магазині є різні варіанти товарів: антиковзні міні-килимки для ванної, ігрові набори для купання з різними тваринами та персонажами, іграшки-бризкалки, водяні млини. Всі ці іграшки прищеплюють інтерес до купання та полегшують цей процес.

Каталки - це одна з найулюбленіших і перших іграшок будь-якої дитини. Ближче до 1 року всю дитячу кімнату буде засипано саме каталками.

Не варто забувати про дитячі настільні розвиваючі ігри.

Пропонуємо підібрати потрібну іграшку за допомогою Інтернет-магазину "Я в шоці". На сайті вказано поточні акції, товари, виставлені на розпродаж. Скориставшись зручним каталогом, ви можете вибрати необхідний товар, ознайомитися з докладним описом, розглянути на фото. Забрати свою покупку можна на пошті або в пункті видачі, якщо воно є вашим містом.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії