Добір за параметрами
Всього 2425
Ціна
Від
до

Колір
























































































































Кількість предметів у наборі

Петелька для підвішування

Висота

Кількість предметів

Термін експлуатації

Гарантія

Розмір чашки

Застосування

Кількість в упаковці




Візерунки та принти


Подарункова упаковка




Тематика декору, малюнку

Кількість рушників у наборі

Призначення рушника

Кількість серветок




Загальна кількість предметів




Кільця для серветок

Серія








































































































































































Кількість прихваток

Діаметр скатертини


Довжина виробу

Спосіб нанесення

Вид творчості

Особливості матеріалу

Тканинна господарська сумка

Фартук

Прихватки

Рукавиці

Країна виробник

Можна мити в посудомийній машині

Країна реєстрації бренду

Ширина по лінії талії


Довжина від пояса


Підбір бісеру

Полівінілхлорид (ПВХ)


Призначення клейонки

Властивості клейонки

Ean





























































































































































































Нанесення малюнка

Розмір рукавички

Розмір прихватки

Розмір, тюрбан

Розмір, рушник

Особливості білизни

Розмір насоса

Довжина кліпс

Форма серветки

Плотность, гр/м2





Фільтри
Показати ще 60 товарів

текстиль на кухню фото У більшості випадків текстиль для кухні це рушники, прихватки, фартухи і скатертини. Саме такі товари ви зможете знайти в нашому каталозі.

Фартух. Головне його завдання захистити одяг господині від забруднень. Тому він повинен бути дуже міцним з щільної тканини. Але також відзначимо, що таке пристосування має гарно виглядати.

На полицях магазину ви знайдете фартухи різного дизайну. Вони можуть бути класичними, з квітковим малюнком, більш сучасним - із зображенням торса чоловіки або жінки в купальнику. Все залежить від ваших уподобань.

Текстиль для кухні з нашого каталогу без проблем впишеться в інтер'єр вашого будинку. Сміливо запевняємо - вони виконані з якісних матеріалів і відповідно до модними тенденціями.

Кухонний текстиль від «Я в шоці»

Але, крім красивих фартухів пропонуємо своїм покупцям прекрасну колекцію стильних і красивих скатертин. Подібний аксесуар допомагає зробити будь-який стіл більш привабливим, святковим, допоможе йому вписатися в інтер'єр будь-якої кухні. Саме тому вона користується чималою популярністю. Скатертина або серветки з каталогу можуть бути обідніми, чайними, банкетні, інтер'єрними, святковими, з тематичними орнаментами, художньою вишивкою, різними малюнками тощо.

Матеріали також можуть бути різні. Відразу відзначимо, що 100% натуральні вироби недовговічні, тому в більшості сучасних моделей присутня невелика домішка синтетики. Найпопулярнішим матеріалом вважається поліестер. Він легко очищається, не мнеться і надовго зберігає привабливий зовнішній вигляд. Зовнішній вигляд таких варіантів дуже привабливий. Скатертина з поліестеру вважається прекрасним рішенням для повсякденного використання. Для урочистих і святкових випадків в нашому каталозі представлені вироби з льону або бавовни.

кухонный текстиль фото

Рушники. Подібний текстиль для кухні в Інтернет-магазині також представлений досить активно. Якість такого виробу вкрай важливо, так як воно має прекрасно вбирати вологу. І при цьому не важливо, для чого вибудете його використовувати - для протирання посуду або рук. Щоб воно максимально справлялося зі совій завданням, вам варто вибирати не повністю натуральні моделі, а з невеликою домішкою синтетики. Завдяки такому поєднанню вони будуть володіти протимікробним ефектом. У нашому каталозі представлені вафельні і махрові вироби. Що стосується дизайну, можуть бути зображені як фрукти, так і чайні, кавові мотиви.

Чому варто купувати в інтернет магазині «Я в шоці»

Крім широкого асортименту вибору, про який було написано раніше, магазин відрізняється високою якістю товарів. Тому можете бути впевненим, що текстиль для кухні, купити який можна у нас, прослужить вам досить тривалий час.

Якщо у вас виникнуть проблеми, знадобитися допомога з вибором, вам варто звернутися за допомогою до кваліфікованих, професійним менеджерам. Вони неодмінно допоможуть підібрати відповідні текстильні вироби, які ідеально підійдуть вашому будинку.

При необхідності співробітники магазину організовують зручну і оперативну доставку в будь-який регіон країни, природно в межах роботи пошти. Ми співпрацюємо з популярними поштовими, кур'єрськими службами, тому зможете вибрати найбільш зручний варіант.

Робимо все, щоб кожен клієнт був задоволений співпрацею з нами.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії