Дзеркала

Добір за параметрами
Всього 95
Ціна
Від
до

Гарантійний термін

Ширина

Одиниці виміру

Діаметр, см


Розмір упаковки, см

Покриття

Підсвічування


Кількість в упаковці


Кут повороту

Діаметр труби

Підсвічування (тип ламп)


Тип дзеркала

Підставка в комплекті


Тип дзеркальної поверхні


Країна виробник

Мережевий адаптер

Країна-виробник товару

Назначення

Тип використання

Форма постачання матеріалу

Покривається панеллю площа

Діаметр дзеркала, см

Країна-виробник товару



Довжина см

Товщина

Об&#8217,Єм упаковки, м3

Поличка


Размер (Ш-В)

Название коллекции


Вес с упаковкой, кг

Статус для закупок



Фільтри
Показати ще 35 товарів

Вчені провели дослідження, з'ясували, як правило людина близько п'яти разів дивиться в дзеркало. На подібний факт впливає щоденне виконання різних завдань, таких як: догляд за собою, вибір одягу, інше. Також дзеркало - дуже важливий елемент інтер'єру, звичайно, хочеться, щоб його вид був сучасним, а якість високим.

Зеркала фото

У нашому асортименті Інтернет-магазину « Я в шоці » знайдете величезну кількість моделей для всіх приміщень, серед яких спальні, кабінети, передпокої. Також можете купити меблі інших зразків, всього за одну хвилину.

Категорія надасть вам можливість вибору дзеркал для дому від кращих виробників. З їх допомогою можна створити багатофункціональний інтер'єр будь-якого приміщення вашого будинку. Цінителям стриманості, строгості підійдуть вироби вертикального, горизонтального зразка з дерев'яними рамами. Пропонуємо вибрати кольору всіх відтінків, можете зробити вибір самостійно.

Дерев'яні рамки з нашого каталогу можуть бути різних кольорів: класичний, який не приховує привабливість натурального дерева, а також пофарбоване під золото, бронзу, срібло.

Деякі моделі, зазвичай настільні, відрізняються пластиковою ручкою. Вона може бути кольоровий з розлученнями, однотонна пастельних відтінків. Все залежить від ваших уподобань.

Дзеркала вносять в дизайн кімнати відчуття затишку, приміщення миттєво трансформується, стає більш стильним, сучасним. Завдяки плоскій блискучій поверхні, обстановка стає привабливою, крім цього, візуально збільшується площа кімнати, наповнюючи світлом, легкістю. Останнє особливо важливо для власників малометражного холу, коридорів без вікон, невеликих номерів готелів.

В яку кімнату б не планували придбати подібний виріб, важливо, щоб показник його ергономічності був максимально високий, робіть свій вибір на користь наступних типів:

  • настінне
  • підлогове
  • настільний

Дзеркало на стіну кріпляться на стіну на клейку стрічку, надійні шурупи. Зазвичай вони не великі, побачити зможете себе тільки по пояс.

Підлогові моделі оснащені спеціальною ніжкою, яка надає їм стійкості. Такий варіант прекрасне рішення для вбиральні, для невеликого приміщення, де немає можливості встановити велику виріб. При необхідності таке рішення завжди можна прибрати.

Настільні варіанти невеликі, зі зручною підставкою. Найчастіше вони використовуються для догляду за обличчям, нанесення макіяжу.

Форма також буває різною. Наш каталог пропонує вибрати наступні моделі:

  • круглі
  • овальні
  • прямокутні

Яким має бути правильне дзеркало?

зеркало фото

Якщо з великими приміщеннями особливих проблем не виникає, то при виборі для маленької кімнати пам'ятайте, дизайнерами настійно рекомендується віддавати перевагу об'ємним формам.

Перш за все, зовсім не практично, а найголовніше - таким чином, можете викликати небезпечну ситуацію. Велике дзеркало повинно бути такими, щоб задовольнити всі ваші потреби, але, не перевантажити простір.

Більшість клієнтів задається питанням, яку покупку краще зробити - велике дзеркало, кілька маленьких. Відзначимо, маломірний вибір добре підійде ванній кімнаті, кабінету, коридору, невеликої спальні. А ось якщо вирішили підібрати дзеркало коридору, то в такому випадку, повинні бачити своє портретне зображення, навіть силует в повний зріст.

Де купити дзеркало

Якщо вам знадобилося купити дзеркало, рекомендуємо звернутися в наш Інтернет-магазин « Я в шоці ». У нас завжди знайдете широкий асортимент вибору, доступну вартість, висока якість.

Крім дзеркал на нашому сайті є великий вибір інших необхідних елементів для будинку, також можете придбати м'які меблі, прикрасити будь-яку кімнату вашого приватного будинку, міської квартири.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії