Жіночі шарфи

Добір за параметрами
Всього 42
Ціна
Від
до

Виробник

Розмір

Країна виробника

Декорування

Країна виробник


Країна реєстрації бренду

Країна-виробник товару

Розмірна група

Ціновий сегмент



Фільтри

женский шарф теплый фото Жіночі шарфи різних кольорів та дизайнів, елегантні та ніжні модні шалі, різнокольорові арафатки – стильні аксесуари, які доповнюють будь-яке жіноче вбрання. Далі ви дізнаєтеся про різновиди для дівчат і як підібрати правильну модель.

Стилі та види

Щоб вибрати правильну модель для початку, варто визначитися, під який стиль вибираєте аксесуар і з чим ви збираєтеся його одягати.

Можна виділити такі рішення:

  • хустка - відмінний додаток для стильних образів, добре виглядає як зі стилем casual, так і з класичними піджаками
  • в'язаний вовняний - класичний варіант на осінь і зиму, може бути в різних кольорах, різної довжини
  • шаль чудово доповнить жіночний образ, її можна одягнути з сорочкою, коктейльною сукнею або легкою блузкою
  • з об'ємною в'язкою - чудово доповнює образ у стилі casual, незамінний для зимового періоду
  • кашемірові жіночі шарфи добре доповнять класичний лук з пальто
  • хомут підходить для доповнення вбрання в стилі casual, зазвичай для них характерне яскраве забарвлення, незвичайний принт

Що варто вибрати?

Вибираючи аксесуар для доповнення класичного стилю, варто придивитися до рішень середніх розмірів без принтів і в більш стриманих або пастельних кольорах. А ось під стиль casual можна вибирати шарфи різних розмірів, хустки, хомути та навіть бандани. Також чудовим вибором стануть яскраві кольори, візерунки та принти.

Серед матеріалів аксесуарів для жінок найбільшою популярністю користуються шовк, шерсть, віскоза та бавовна. Прекрасним варіантом стане зимовий шарф з вовняної суміші - невеликий відсоток синтетичних матеріалів, таких як акрил, поліамід і поліестер, робить аксесуар більш м'яким на дотик і зносостійким.

Бандана, хустку на плечах або шиї додасть унікальності вашому зовнішньому вигляду. Аксесуари для жінок у вигляді хусток безсумнівно зроблять образ яскравішим та креативнішим. Вибирайте уподобаний візерунок і колір для створення модних образів. Крім того, такі бандани чудово поєднуються з образами у спортивному стилі.

Як зробити вибір

Правильно вибравши колір та дизайн, можна підкреслити бездоганність свого образу або створити неймовірно стильний акцент. Саме тому шарф присутній у кожній сезонній колекції аксесуарів.

Жіночі шарфи легко трансформувати в залежності від стилю, смаку та комплекту одягу. Їх можна зав'язати на шию та голову у різний спосіб, повісити на сумочку або талію, згорнути в браслет.

женский шарф фото При підборі важливо враховувати:

  • Колір. Він повинен відповідати відтінку шкіри, очей, волосся, підходити до одягу. Універсальні кольори - фіолетовий, червоний, персиковий, зеленувато-блакитний.
  • Розмір. Об'ємні хомути на шию не підходять володаркам крихкої статури. Вони хороші для модниць з пишними стегнами та невеликими грудьми.
  • Власне зростання. Перекинувши довгий шарф через плече, невисокі модниці візуально додадуть собі кілька сантиметрів на зріст.
  • Особливості комплекту одягу. До строкатого одягу підійде лише однотонний шарф. Яскравий шарф світлих відтінків пожвавить темний верх.
  • Стиль одягу. З моделями класичного крою добре поєднуються легкі повітряні шарфи. До одягу в спортивному та casual-стилі підійдуть об'ємні моделі з пензликами або бахромою.

Виробники використовують натуральні та штучні тканини: кашемір, шерсть, шовк, оксамит, віскоза, шифон, крепдешин. Деякі дизайнери пропонують хутряні варіанти. Тому не складе ніяких труднощів підібрати аксесуари для будь-якої пори року, як зими, так літа.

Де замовити?

Купити жіночі шарфи весна/осінь різних кольорів та сезонності можна в Інтернет-магазині «Я в шоці» з доставкою в будь-яке місто по всій Україні без передоплати та комісії за перерахування коштів. Широкий асортимент вибору, висока якість зробить нашими постійними клієнтами.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії