Бананки

Добір за параметрами
Всього 667
Ціна
Від
до

Колір



































































Ручки

Кількість відділень




Застібка

Тип (1)

Ширина (1)

За типом конструкції

Ширина ременя


Країна виробник

Країна виробник


Країна-виробник товару



Інформація про розмір


Дитячий вік

Кількість одиниць, шт

Дропшипінг

Матеріал (1)

Стать (1)

Розмір (1)

Тип сумки (1)

Розмірна група

Ціновий сегмент

Температурний діапазон

Країна-виробник товару

Особливості


Гарантійний термін (міс)

Додаткові кишені



Довжина сумки, см

Назва модифікації














































Количество внутренних карманов






Фільтри
Показати ще 60 товарів

качественная бананка фото Сумка-бананка - найважливіший та незамінний аксесуар для будь-якої сучасної людини. Маленькі діти, підлітки, дорослі успішні чоловіки, жінки не уявляють свого життя без грамотно підібраного аксесуара. Для креативних та модних молодих людей на сайті Інтернет-магазину «Я в шоці» представлені десятки молодіжних сумок на будь-який смак. Якщо Ви шукаєте цікаві та стильні аксесуари, сміливо розглядайте каталог інтернет-магазину «Я в шоці».

Модні молодіжні сумки на будь-який смак.

Варто зауважити, що молодіжна мода завжди відзначалася креативом, неординарністю, а також широкими варіантами використання.

В асортименті «Я в шоці» Ви знайдете: бананки - молодіжні сумки через плече, з одним ременем, що регулюється, декількома основними і додатковими (внутрішніми і зовнішніми) відділеннями. Це актуальне придбання для весняно-літнього сезону.

Бананки виготовляються з приємної на дотик тканини, практичного екошкіри, швидковисихаючих поліестерів, водовідштовхувального нейлону. Елітні моделі шиють із якісної натуральної шкіри.

Така модель універсальна в усіх відношеннях. З поясною сумочкою можна піти до університету на заняття, і в клуб із друзями, і на прогулянку. Вона досить містка, щоб забезпечити достатню мобільність та динамічність свого власника.

  • На піку популярності залишаються сумки пэчворк - зшиті з клаптиків тканини, або коли нашиті на виріб клаптики утворюють оригінальні композиції.
  • Якщо Ви хочете придбати сумку з аплікацією або вишивкою - жодних проблем, вибирайте виріб на свій смак
  • Текстильні сумки через плече дуже зручні: вони залишають руки вільними і не заважають. При цьому подібні аксесуари виглядають дійсно стильно та привабливо.

У наш час жіночі бананки - це окреме віяння моди: недбало кинута на плече сумка чудово доповнює образ.

Молодіжні сумки: на навчання та побачення.

Бананки можна купити в будь-якому віці, при будь-якому характері. Саме такого типу аксесуари повідомляють максимум інформації про власницю від особливостей темпераменту до музичних уподобань, стилю життя, хобі.

«Я в шоці» пропонує шкіряні бананки для всіх випадків життя - на будь-який смак, колір, розмір гаманця:

бананка женская фото

  • Молодим людям знадобиться брати із собою на прогулянку багато речей, серед яких телефон, навушники, гаманець, павербенк. Їм знадобиться модель на довгому ремені, з великою кількістю кишень, потайних відділень. У таку сумку поміститься все, що потрібне.
  • Романтичним дівчатам припадуть до душі ніжні, пастельні кольори та легковажні написи, смішні принти, малюнки. Найчастіше це моделі з принтом у вигляді фото акторів чи музикантів та ліричними написами.
  • Є універсальні моделі, які підійдуть як хлопцям, так і дівчатам.

Головна перевага такого аксесуару в тому, що його можна носити у різний спосіб: як на поясі, так через плече. Багато хто вважає, що в такій сумці лише одне відділення, що не дуже зручно. Насправді це не так у нашому каталозі представлені рішення, які є від одного до 10 відділень. Така конструкція дозволить зручно розмістити всі речі, а також при необхідності їх швидко знайти.

Хоча класична форма бананки для підлітків півмісяць, що можна зрозуміти з назви, пропонуємо своїм клієнтам нестандартні рішення. Так можете замовити круглі, прямокутні, трапецієподібні варіанти.

Застібка має важливе значення. Найчастіше використовується блискавка, рідше кнопка, у деяких випадках – клапан.

Дизайнери знають, наскільки важливо сучасній людині почуватися красивими, тому створюють молодіжні сумки яскравими та незвичайними!

Модні молодіжні бананки завжди в асортименті Інтернет-магазину " Я в шоці " - підберіть для себе особливий варіант.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії