Блоки живлення для планшетів

Добір за параметрами
Всього 14
Бренди

Ціна
Від
до

Тип управління

Призначення

Напруга заряджання

Вихідна напруга (output)

Сила вихідного струму



Вихідна напруга

Номінальна сила струму



Фільтри

блок питания планшета фото Планшети є дуже популярними серед сучасних користувачів. З ними робота насолоджується, тому що не потрібно завжди бути прив'язаним до місця. У будь-якій точці світу можна спокійно скористатися таким пристроєм. За це, мабуть, цей гаджет так сподобався всім користувачам. Серед безлічі торгових марок, популярних на ринку, PowerPlant одна з найпоширеніших. Так само ця компанія є одним з лідерів з виробництва комплектуючих для різної техніки. Виробляються комплектуючі , серед яких блоки живлення дуже якісні. При цьому ціна на них невисока та прийнятна для багатьох покупців.

Заміна живлення для планшетів.

Якщо зарядний пристрій раптово зламався, його необхідно замінити. Також часто буває, що кабель перебивається. На превелике розчарування всіх власників сучасної техніки таке трапляється дуже часто. Можна випадково придавити його стільцем або столом, упустити гострий предмет та багато іншого. Це погано відображається на роботі пристрою. У таких випадках краще не намагатися полагодити кабель, а замінити його новим. При самостійному ремонті кабель може працювати неправильно або зовсім зіпсувати техніку. Серед різноманітності товарів інтернет-магазину «Я в шоці» ви зможете вибрати та купити зарядний пристрій для планшета. В асортименті ви знайдете різні моделі якісної роботи. Адаптер має такі характеристики:

  • показник потужності (Wh);
  • показник напруги (V);
  • тип рознімання (круглий, довгастий, вузький, широкий).

Щоб купити зарядку для планшета, потрібно знати всі ці параметри (вони часто вказані на «рідному» блоці). Якщо ви сумніваєтеся з вибором – звертайтесь за допомогою до наших менеджерів. Вони правильно і швидко підберуть потрібну модель.

Універсальна.

Багато користувачів знають про універсальну зарядку. Але від такої покупки ми рекомендуємо втриматись, тому що не всі гаджети можуть працювати з таким пристроєм. До того ж, така зарядка швидко зношує акумуляторну батарею.

Скільки коштує заряджання?

Ціна порівняно невисока. Вартість зарядки виходить із її показників. Чим потужніший і якісніший – тим дорожче. Але не слід одразу лякатися, ми завжди підберемо потрібний варіант зарядного для планшета. Серед товарів на ринку представлено велику різноманітність моделей. Всі вони відрізняються зовнішнім виглядом та вартістю. Можна заощадити на покупці, але отримати неякісний блок до вашої техніки. Тому краще проконсультуйтеся у нас, щоби зробити правильний вибір. Наш інтернет магазин знаходиться в місті Хмельницький, але замовлення також доставляються по всій

зарядка для планшета фото

території України. Замовляючи товар, ви можете бути впевнені у його якості та працездатності, тому що кожен із них перед відправкою проходить кілька перевірок. На кожен зарядний в нашому інтернет-магазині надається гарантія. У разі виникнення питань роботи зарядного ви завжди можете звернутися за допомогою. У разі несправності заряджання отримати заміну або повернення коштів.

Якщо розглядати окремо кожну комплектуючу, то можна сказати, що зарядні пристрої для планшетів відіграють головну роль. Адже без блоку живлення він просто не ввімкнеться. Звісно, є ще акумулятор. Але його роботи вистачить максимум на добу, і то при дбайливому, економному використанні. Далі без зарядної роботи неможливо. Зарядні для планшетів дуже важливі, тому що не лише підтримують роботу техніки, а й захищають від раптової розрядки батареї. Кожен девайс залежить від мережі та справний блок живлення повинен бути у кожного користувача.

Де купити?

" Я в шоці " ідеальне рішення для вас. Можете підібрати блоки живлення для будь-якої техніки, незалежно від моделі, виробника, року випуску. Є пристрої, що працюють від мережі, а також підключаються до USB.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії