Блузки, сорочки великих розмірів

Добір за параметрами
Всього 50
Ціна
Від
до

Фасон вирізу горловини


Тип сорочкового коміра



Фільтри

рубашка большого размера фото Багато жінок з досить пишними формами часто не можуть підібрати собі такий вишуканий предмет гардеробу, як блузка, сорочка. Насправді ця річ дуже вдало може приховати недоліки жіночих форм та повноту. Різні моделі, фасони , кольори вміло візуально коригують фігуру.

Жіноча блузка завжди надає легкості та невагомості жінці, дуже необхідно у випадку з пишними формами.

Як зробити вибір?

Жінкам з пишними формами варто дуже уважно поставитися до процедури вибору сорочки. Щодо тканини, то ідеальним варіантом стане натуральний матеріал, який завжди приємний до тіла. Якщо сорочка необхідна для урочистих подій, можна віддати перевагу натуральним матеріалам з додаванням синтетики. Це запобіжить пом'ятості речі і вона виглядатиме охайно. Також повним жінкам не рекомендується одягати прозорі та напівпрозорі блузи, це виглядатиме вульгарно та несмачно.

Розмір блузи має максимально відповідати розмірам жінки. Занадто маленька сорочка, тільки підкреслить зайву вагу, а ось занадто великий розмір, може зробити фігуру неохайною та безформною.

Модні жіночі сорочки великих розмірів від Інтернет-магазину «Я в шоці».

Кольори сорочок великих розмірів

Цього сезону в моді яскраві принти та забарвлення. Ця тенденція не залишила і блузи. Квіткові, анімалістичні, звірячі, морські принти – стануть найпопулярнішими у новому сезоні. Але підбирати колір блузки варто також з урахуванням параметрів та особливостей фігури жінки. У випадку з об'ємними стегнами, будь-який навіть найяскравіший принт стане відмінним рішенням, оскільки допоможе врівноважити фігуру.

Також жінкам із такою фігурою добре підійдуть світлі тони блузок. Дівчатам з великими грудьми і широкими плечима варто вибирати моделі більш стриманих тонів, можливо з вертикальними вставками, це візуально витягне силует. Такі модні блузки також підійдуть невисоким повним дамам.

На віртуальних полицях нашого магазину можна знайти такі кольорові рішення: чорні, червоні, сині, сірі, блакитні, рожеві, бірюзові моделі.

Вражає своєю різноманітністю матеріали. Пропонуємо речі, пошиті з наступних матеріалів: стрейч-трикотаж, шифон, костюмна тканина, креп-шифон. Як декоративні елементи використовуються банти, кишені, паєтки, вставки з інших матеріалів.

Фасони блуз великих розмірів

блузка фото Цього сезону дизайнери представили масу фасонів жіночих сорочок. Широкої популярності користуються класичні моделі. Це може бути легка струменева тканина, але фасон наближений до класики. Такі моделі підходять майже всім дівчатам без винятку. Для того, щоб фігура виглядала більш витончено та пропорційно, фахівці рекомендують носити в області талії пояс. Це вигідно підкреслить талію та збалансує пропорції. У цьому випадку можна використовувати кілька різнокольорових поясів, якщо це дозволяє стиль блузки.

Легкі стильні блузи А-подібного крою добре приховують зайві сантиметри в зоні живота та талії, такі моделі чудово виглядають як із класичними штанами, так і з повсякденними джинсами.

Варто бути обережними з ліхтариками, вони можуть візуально розширити плечі і зробити важким верх. Вибирайте моделі з охайними рукавами, які завжди вигідно приховують повноту рук.

Що стосується вирізу, то у випадку з повними формами здебільшого він має стати V-подібним, тому що цей виріз може візуально витягнути шию та силует, що важливо для повних жінок.

Куди на шопінг?

Широкий вибір сорочок великих розмірів представлений в Інтернет-магазині « Я шокований ». Саме можна купити модні жіночі блузки великих розмірів. Усі моделі представлені на яскравих фото. Замовити модель, що сподобалася, можна дуже швидко в режимі онлайн. Вдалих вам покупок!

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії