Браслети

Добір за параметрами
Всього 24
Ціна
Від
до

Кількість фотографій

Габарити: довжина

Габарити: ширина

Габарити: висота

Бренд чашки

Розміри фото

Вага товару

Напрямок подарунку



Фільтри

браслет фото Перші браслети виготовляли зі шкіри та були прикрашені іклами тварин, а також невеликим камінням з природними отворами. Спочатку такий аксесуар носили чоловіки, бо він виконував роль особливого містичного амулету, а також оберегу. Крім того, така приналежність мала практичне призначення – захист зап'ястя у бою та під час полювання. Поступово браслети переходять до категорії прикрас, що підкреслюють особливий статус власника та його соціальне становище.

Наприкінці XVIII століття моду входить грецький стиль. Жінки з'являються на балах у сукнях із завищеною талією та короткими рукавами, а їх зап'ястя прикрашені блискучими змійками. Згодом у моді – вишукані ювелірні комплекти, до складу яких також входять каблучки, кольє, сережки, а також шпилька для волосся. Після Першої світової війни відбувається переоцінка цінностей. Громіздкі вироби із золота та платини вже не поєднуються з невибагливим, практичним одягом.

Виготовлення біжутерії, яка раніше була доступною за ціною копією відомих прикрас і гарнітурів, стає самостійним, перспективним напрямком. Тепер браслет може бути як елемент повсякденного образу або як доповнення до вечірньої сукні. Тому, хто змушений дотримуватися строго дрес-коду, доведеться обмежитися тонким ланцюжком на зап'ястя.

Браслет - вишукана прикраса, що підкреслює жіночність.

Для виготовлення цього аксесуара використовуються кольоровий пластик, сплави різних металів, слонова кістка, дерево, стрази, намистини (бісер, річкові перли), текстиль. Підбір моделі, враховуючи різноманітність форм та декорування, не завжди буває простим. Є навіть певні стереотипи. Наприклад, вважається, що струнким дівчатам підійдуть тонкі вироби, а жінкам з пишними формами - виключно широкі. Насправді це не зовсім так. Все набагато складніше, тому що гармонійні поєднання залежать не тільки від ширини, а також від способу носіння та особливостей оформлення. Тонкі зап'ястя та довгі пальці можна вигідно підкреслити за допомогою ажурних виробів зі складною структурою.

Ефектно будуть виглядати жіночі браслети з різними підвісками або з'єднані ланцюжком з кільцем (слейв), а також доречні строкаті широкі варіанти. На велику руку можна надіти відразу кілька виробів, а також тонкі або широкі моделі, але вони не повинні бути щільно зафіксовані, а вільно розташовані та зберігають рухливість.

Важливими умовами є гармонійні поєднання з одягом, стилем, відповідність певному образу, а також іншим прикрасам. Фахівці сайту підготували кілька простих правил, яких слід дотримуватися при доборі шкарпетки:

  • не носимо на одній руці з годинником;
  • широкі варіанти не поєднуються із тонкими, подовженими сережками;
  • модель, в якій малюнок розташовується по центру, повинна облягати руку;
  • поєднання великого кільця з широкою моделлю неприпустимо;
  • парні варіанти носяться різних руках; браслеты фото
  • добре підходять до вечірніх суконь з коміром-стійкою та відкритою спиною, а також варіантів з відкритими плечима, можуть одягатися поверх довгих рукавичок;
  • від браслета доведеться відмовитися, якщо ви одягли велике намисто з вираженим блиском.

У деяких відгуках можна зустріти нарікання, що вибраний аксесуар незручний у носінні і занадто щільно сидить. Вся справа у неправильно підібраному розмірі. Варіант будь-якої форми не повинен обмежувати вашу жестикуляцію та викликати дискомфорт. Розмір моделі без застібки визначаємо так: стискаємо руку човником, великий палець загинаємо всередину, а потім обертаємо стрічкою випнуту частину кисті (там, де кісточки пальців).

Останнім часом цінуються моделі із патріотичними мотивами. Такі прикраси носять як діти, так і підлітки або навіть дорослі.

Де замовити?

Купити браслети унісекс з доставкою по Україні можна в інтернет-магазині « Я в шоку ».

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії