Наручний годинник унісекс

Добір за параметрами
Всього 22
Ціна
Від
до

Гарантійний термін


Матеріал корпуса

Вага

Джерело живлення

Гарантія

Бренд

Тип механізму

Секундна стрілка

Формат часу

Хронометр

Кількість каменів



Країна виробник

Країна реєстрації бренду

Категорія товару

Виробник:

Напрямок подарунку



Фільтри

часы наручные фото Наручний годинник є важливою складовою іміджу сучасних людей. Асортимент наручних аксесуарів поділяється за формою, стилем та призначенням. Стильний годинник здатний завершити будь-який образ, а як вибрати модну модель годинника під ваш стиль розповімо далі.

Види та стилі годинника для жінок і чоловіків.

Існує велика різноманітність універсальних наручних годинників, серед яких можна виділити:

  • класичні - елегантні та суворі підійдуть під ділові образи з прямими брюками, сорочками, піджаками;
  • спортивні – варіант для активних людей, які чудово поєднуються з образами в стилі кежуал і зі спортивним одягом;
  • годинник браслет – оригінальна модель, що виглядає як браслет, може мати додатковий декор;
  • романтичний жіночий годинник - витончений ремінець і корпус, малюнки на циферблаті, підходять до ніжних образів.

Годинник унісекс – модель з великим циферблатом та широким простим ремінцем, дуже зручна та практична, ідеальна під повсякденний стиль.

Як зробити вибір?

Наручний годинник може бути з ремінцем або браслетом. Браслети виготовляються з металу та сталі різних кольорів – сріблястого, золотистого, бронзового, чорного, сірого та інших. Завдяки матеріалу виготовлення браслети міцні та можуть служити роками.

Ремінці зазвичай виготовляють зі шкіри або штучної шкіри, силікону чи щільної тканини. Подібні ремінці зручніші при носінні, але швидше зношуються і через деякий час їх доводиться міняти. Ще однією перевагою таких ремінців на наручних аксесуарах стане велика різноманітність кольорів, фактур та принтів.

Корпус годинника може бути виконаний з металу, нержавіючої сталі або кераміки. Циферблати можуть бути з римськими чи арабськими цифрами чи взагалі без них – все залежить від того, як вам зручніше. Їх можуть прикрашати принти, візерунки та інший декор.

У теплу пору року можна вибирати яскравий чоловічий годинник, який буде добре виглядати в поєднанні з джинсами і футболками. Під діловий образ краще вибрати варіанти в класичних кольорах – чорному, коричневому, золотистому, сріблястому чи металевому.

Як зробити вибір.

Щоб вибрати найбільш підходящий варіант, варто попередньо зробити вибір, орієнтуючись на наступні критерії:

  • особливості циферблату Чи є на ньому прикраси, які цифри використовуються (римські чи арабські) чи секундна стрілка, додаткові дані, наприклад, календар;
  • ремені. Зазвичай поширені моделі виготовлені зі шкіри або металеві. В унісекс моделях частіше випускають різні варіанти. Затребуваними вважаються моделі з м'яким ремінцем;
  • механізм – на сьогоднішній день виробники випускають кварцові годинники, механічні (з ручним та автоматичним заводом) та електронні моделі;

Під час пошуку в інтернет-магазині «Я в шоці» можна встановити важливі критерії за допомогою фільтрів. Оскільки каталог доступних моделей завжди представлений на сайтах онлайн, зробити покупку можна вдома, не виходячи на вулицю.

Перш за все слід враховувати розмір аксесуарів, щоб вони добре трималися на зап'ястя і не викликали дискомфорту. Щоб визначити оптимальний розмір, потрібно зняти мірки з наступних частин руки:

  • діаметр круглого корпусу; часы унисеск ото
  • ширина зап'ястя;
  • повне охоплення зап'ястя.

Якщо ви купуєте аксесуар в інтернеті, то отримані параметри можна порівняти з даними в спеціальній таблиці розмірів. Слід зазначити, що досвідчені покупці рекомендують купувати товари саме в онлайн-магазинах, тому що це виключно зручно і вигідно.

У чому переваги годинників у стилі унісекс? Він дуже виділяється на тлі інших, адже такі аксесуари мають великий корпус, широкий ремінь і простий циферблат.

Де купити?

Купити наручний оригінальний годинник унісекс різних дизайнів можна в інтернет-магазині « Я в шоку » з доставкою у Києві, Хмельницькому, Вінниці, Львові та по всій території України.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії