Con Brio

Con Brio
Добір за параметрами
Всього 902
Категорії















































Бренди

Ціна
Від
до

Тип управління

Гарантійний термін

Матеріал леза

Кількість тертьових/ріжучих поверхонь


Сотейник/Ківш

Пательня

Кількість предметів у наборі









Тип ножа

Петелька для підвішування

Кількість ємностей

Підходить для миття в посудомийній машині


Кришка з отвором для виходу пари


Вилка столова


Кількість осіб


Кількість предметів



Ширина посуду


Довжина посуду



Прес-фільтр


Кількість чашок


Товщина дна


Кількість ручок

Ложка столова


Ніж столовий


Ложка чайна


Кількість осередків

Конструкція форми


Тип установки

Свисток

Матеріал чайника

Матеріал основної частини


Ситечко


Отвір для виходу пари в кришках

Зовнішнє покриття

Зливний носик

Мірна шкала

Овочевий ніж

Ніж кухарський

Ніж для зняття шкірки

Тип млина

Вид обладнання

Використання в мікрохвильовій печі


Кількість лез

Максимальна температура

Висота каструлі без кришки


Знімна ручка

Антипригарне покриття форми


Подарункова упаковка

Наявність контейнера (піддону)

Блюдце

Ніж для м'яса

Японський кухарський ніж

Ніж універсальний

Чохол для зберігання та транспортування


Підходить для індукційних плит


Заточення леза

Кількість рівнів сушіння


Тип сушіння

Об'єм

Ширина робочої поверхні

Довжина робочої поверхні

Індикатор нагрівання

Декоративне оформлення

Зберігання у холодильнику

Кількість вміщуваних чашок





Місткість

Зберігання у морозильній камері

Помповий механізм


Підходить для посуду з тефлоновим покриттям

Діаметр під кришку

Розташування

Підставка

Наявність піддону

Принцип роботи ТЕНів

Ножиці кухонні

Використання в духовці

Призначення грат

Матеріал виготовлення підставки

Товщина матеріалу



Нековзна основа


Принти, візерунки

Кількість відділень для їжі

Багатошарове дно


Ніж для зрізання м'яса з кістки

Мінімальна температура

Ніж для піци

Очищувач

Бортик по периметру робочої поверхні

Тарілка глибока

Тарілка дрібна

Кружка

Жолобок по периметру робочої поверхні

Кількість головок

Кількість обслуговуючого персоналу

Веделка



Фільтри