В сучасних кавоварка є така насадка «капучинатор» вона служить для збивання молока. Зазвичай у вигляді ємності використовується Джаг. Для професійних барист досить важливо правильно вибрати пітчер для молока адже це значно спростить, і прискорить приготування напоїв. Для використання вдома вибір дещо простіше, але в цілому правила вибору одні й ті ж. Керуючись нашим списком, ви легко зможете вибрати хороший Джаг для молока.
Матеріал джага:
- Металеві. Найкраща модель, довговічність, міцність, надійність, а головне зручність у використанні. Є два різновиди металевих пітчерів з тонкими і товстими стінками. У першому випадку набагато простіше стежити за температурою н, а в другому пінка буде ніжнішою. Зазвичай фахівці вибирають другий варіант. Але для домашнього для початківців перший варіант буде відмінним варіантом.
- Керамічні. Мають ряд недоліків, серед яких крихкість вироби і складний контроль нагріву. Через це новачки часто перегрівають молоко. Втім, невеликі порції приготувати можна.
- Пластикові. Найгірше рішення, зазвичай поставляється в комплекті з кавоваркою. При збиванні пінка виходить нерівномірною, а напій дуже швидко перегрівається.
У нас ви можете замовити металеві Джага для молока.
Ручка. Найчастіше зустрічаються два варіанти звична всім ручка як у чашки, або термо накладки які дозволяють тримати Джаг як зручно.
Обсяг. Все залежить від ваших цілей, для будинку відмінно підійдуть Пітчери 100-200мл це якраз на одну - дві порції напою.
Додаткові функції пітчера для молока:
- Антипригарне покриття. Таке покриття дозволяє не переживати за пригорання молока.
- Термодатчик. Дуже корисна річ, так як дозволяє ідеально стежити за нагріванням навіть новачкам. Але варто враховувати, що моделі з такою опцією коштують значно дорожче.