Ключниці для дому

Добір за параметрами
Всього 71
Ціна
Від
до

Глибина ключниці

Наявність дверцят

Комплектація настінним кріпленням


Область застосування ключниці


Країна реєстрації бренду

Кріплення ключів

Категорія товару



Фільтри
Показати ще 11 товарів

ключница фото Вирішити споконвічну проблему втрати зв'язок ключів допоможе оригінальна настінна ключниця . Елегантні та компактні вироби не вимагають догляду, мало важать, завдяки цьому добре утримуються на стіні. Простий монтаж виконає навіть школяр! Залежно від професійної спеціалізації, тематики ювілейної дати або особистих захоплень, хобі, декоративний та функціональний аксесуар стане в нагоді символічним презентом. Купити настінну ключницю як подарунки для будинку можна: моряку, боцману, коку, капітану, пожежному, байкеру, рибалці або мисливцеві. Різноплановий вибір креативних моделей знайдете в інтернет-магазині « Я шокований ».

Ключниця для дому: пристрій моделі

Простота виробу гармонійно узгоджується з естетичною презентацією зовнішнього оформлення. Для декору в залежності від тематики використовуються прикраси у вигляді мініатюрних фігурок або принтів, які відповідають профілю запиту. Внутрішній пристрій передбачає кілька поперечних планок, що розташовані горизонтально. На них закріплені 2-6 металевих гачків, кожен з яких призначений для окремого зв'язування ключів. Матеріал виготовлення: натуральне дерево. На лицьову поверхню за допомогою спеціальної техніки рівномірного розпилення акуратним шаром нанесений тонкий шар лакового покриття. Забезпечує водостійкість, дозволяє не боятися комах, що харчуються деревиною та похідними деревними деталями.

Потрібна настінна дерев'яна ключниця? Придбати, не встаючи з дивана, рекомендуємо в інтернеті! Добротний аксесуар, який прослужить багато років не одному поколінню сім'ї, рекомендуємо замовити «Я в шоці». Вибирайте екземпляр, враховуючи контраст палітри кольорів, поєднання матеріалів і маленького декору. Забарвлення демонстрованих виробів представлено у кількох варіативних рішеннях:

  • білий – символізує чистоту, новий початок, формує плавний перехід з одного інтер'єрного стилю до іншого;
  • червоний асоціюється з потужною енергетикою, що допомагає створити в інтер'єрному дизайні центральний упор;
  • колір натурального дерева або відтінки допоможуть поєднати непоєднуване;
  • адаптація деревини під старовину надає трохи недбалості, брутальності. Характерне освітлення відтінків у центрі та темний контраст на куточках лицьової рами.

Ексклюзивні зовні схожі на тематичні побутові предмети побуту. Зразок стане в нагоді в тому випадку, якщо потрібно приховати пряме призначення предмета, але закріпити на увазі.

Ключниця з фанери для дому - асортимент «Я в шоці»

Консервативний, класичний екземпляр нагоді для використання в громадському закладі, на роботі.

Для дачного інтер'єру підходить модель, прикрашена сухими гербаріями або квітковими композиціями, вазами з букетиками чайних троянд із жовтої, червоної або рожевої полімерної глини.

Використовуються елементи дачного вжитку, садовий інструмент. Презентація передає яскраву самобутність заміського будиночка.

Для домашньої робочої зони - "Кабінетна".

У холі або біля головних вхідних дверей, підберіть ключницю для передпокою, прикрашену звичними побутовими предметами або класичну – декоровану замочками, маленькими та великими

ключница для дома фото

ключами.

Де купити?

На сайті екземпляри ключниць для дому замовити зможете в один клік!

Чому рекомендуємо замовити в інтернет магазині «Я в шоці»:

  • купівля товару оптом чи вроздріб без посередників;
  • варіативний вибір сувенірів;
  • люкс-сервіс. Безкоштовна консультація;
  • надсилання посилки в день підтвердження заявки;
  • Доставка по містах України. Дотримуємося термінів!

Міцний, надійний аксесуар стане в нагоді в будинку, як презент на новий рік, новосілля або весілля. Наближається професійне свято? Підберіть на подарунок родичу ключницю на відповідну тематику!

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії