Кавоварка-еспресо гейзерного типу. Принцип роботи гейзерної кавоварки Con Brio простий: пара в нижній частині досягає високого тиску і поступово витісняє киплячу воду через лійку та фільтр, в якому знаходиться мелена кава. Вода проходить через мелену каву і потрапляє у верхній резервуар, де збирається готовий напій.
Кава, приготована цим способом, виходить ароматною і насиченою. Таку каву розливають у чашки невеликого об'єму, 50-60 мл. На основі кави, завареної таким чином, можна приготувати навіть капучіно.
Незважаючи на популярність автоматичних кавоварок, гейзерні кавоварки продовжують користуватися загальним визнанням у всій Європі. Адже гейзерні кавоварки прості в експлуатації і не вимогливі до електрики - їх можна просто ставити на вогонь, як чайник. >Матеріал корпусу: алюміній
Кількість чашок, що вміщаються: 9Колір корпусу: мармуровийВиробник: Con Brio
Кількість вміщуваних чашок:
9
Об`єм:
0.45
Матеріал підошви праски:
Чорний
Матеріал корпуса:
Алюміній
Матеріал ручки:
Бакеліт